A Zsolnay Kávéház a legjobbak között

A szervezőcsapathoz 2835 vendégvélemény érkezett az októberben megrendezett esemény után. A vendégek visszajelzései alapján a Zsolnay Kávéház büszkén vette át kategóriájában 2. helyezettként az „Étterem Hét legjobb étterme” címet az 1. helyezett Café 57 étterem és a 3. helyezett Imázs étterem mellett.

A beérkezett vendégvélemények pontszámai alapján kialakult toplista a menü, a konyhai -és a felszolgáló csapat munkája, a kiszolgálás minősége és az étterem hangulata alapján kategóriánként díjazta a legmagasabb pontszámokat elérő éttermeket. Varga Csaba szállodaigazgató külön kiemelte annak jelentőségét, hogy a Zsolnay Kávéház egyedüli szállodai étteremként aratott ilyen sikert a 15 Budapesten díjazott étterem között. Megköszönte a konyhai csapat kreativitását, és a Zsolnay Kávéház felszolgálóinak szakmai tudását és kitartó, a vendégek számára is érezhető pozitív szellemiségét.

Néhány vendégvélemény:

„Minden étel páratlanul finom volt.” „A megújult Zsolnay étteremre esett a választásunk az étterem héten, és igazán jó döntés volt. Nagyon-nagyon finom ételeket kóstolhattunk nem kóstoló adagokban! Minden elismerésem a séfnek!”

„A kiszolgálás figyelmes, az ételek nagyon finomak, a sütemények nagyon különlegesek és kiválóak, azt is figyelembe véve, hogy tej, cukor és gluténmentes élet is kínálnak. Ismerőseinek is jószívvel ajánlanám.”

Az Étterem Hét egyik legjobb éttermeként a Zsolnay Kávéház győztes menüje a zártkörű Étterem Hét Extra esemény alatt újra megkóstolható november 4 és 10. között. Az Étterem Hét Extra eseményre foglalás: www.etteremhet.hu

Forrás: Turizmus Online


Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe

Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe 

Június 1-jét a magyar pezsgő világnapjának választották.
Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon

Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon 

A híradások szerint 70 embert elvittek – akik közül többeket le is tartóztattak.
CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért

CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért 

Ezzel az adománnyal a Master Good a Bátor Tábor nyári táborainak megvalósításához járult hozzá.
Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo

Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo 

Kannabiszt találtak bennük.
Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján

Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján 

Alaposan felkavarva a tó állóvizét: május 29-én megnyílt az Ypsilon by Rácz Jenő étterem az alsóörsi Ypsilon Yacht Club területén.
Török esten Pesten – az elegáns Andrássy Gardenben

Török esten Pesten – az elegáns Andrássy Gardenben 

A Török Konyha Hetének ünnepe , amikor a kultúra egy este alkalmával a tányérra kerül.
 Bor, kultúra és a gasztronómia ünnepe a Villányi borvidéken

Bor, kultúra és a gasztronómia ünnepe a Villányi borvidéken 

Június 7-én és 8-án harmincegyedik alkalommal nyitja meg kapuit a Palkonyai Pünkösdi Nyitott Pincék.
Gasztrohétvége Cserkeszőlőn

Gasztrohétvége Cserkeszőlőn 

A kunsági település ad otthont egy új gasztro-kulturális fesztiválnak. 
Kéknyelű Virágzás Ünnepe Badacsonyban

Kéknyelű Virágzás Ünnepe Badacsonyban 

Az év legnagyobb kéknyelű kóstolója Badacsonyban.
Hamburger – mindenek felett?

Hamburger – mindenek felett? 

Felmérés a hazai fogyasztói szokásokról.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.