A Zsolnay Kávéház a legjobbak között

A szervezőcsapathoz 2835 vendégvélemény érkezett az októberben megrendezett esemény után. A vendégek visszajelzései alapján a Zsolnay Kávéház büszkén vette át kategóriájában 2. helyezettként az „Étterem Hét legjobb étterme” címet az 1. helyezett Café 57 étterem és a 3. helyezett Imázs étterem mellett.

A beérkezett vendégvélemények pontszámai alapján kialakult toplista a menü, a konyhai -és a felszolgáló csapat munkája, a kiszolgálás minősége és az étterem hangulata alapján kategóriánként díjazta a legmagasabb pontszámokat elérő éttermeket. Varga Csaba szállodaigazgató külön kiemelte annak jelentőségét, hogy a Zsolnay Kávéház egyedüli szállodai étteremként aratott ilyen sikert a 15 Budapesten díjazott étterem között. Megköszönte a konyhai csapat kreativitását, és a Zsolnay Kávéház felszolgálóinak szakmai tudását és kitartó, a vendégek számára is érezhető pozitív szellemiségét.

Néhány vendégvélemény:

„Minden étel páratlanul finom volt.” „A megújult Zsolnay étteremre esett a választásunk az étterem héten, és igazán jó döntés volt. Nagyon-nagyon finom ételeket kóstolhattunk nem kóstoló adagokban! Minden elismerésem a séfnek!”

„A kiszolgálás figyelmes, az ételek nagyon finomak, a sütemények nagyon különlegesek és kiválóak, azt is figyelembe véve, hogy tej, cukor és gluténmentes élet is kínálnak. Ismerőseinek is jószívvel ajánlanám.”

Az Étterem Hét egyik legjobb éttermeként a Zsolnay Kávéház győztes menüje a zártkörű Étterem Hét Extra esemény alatt újra megkóstolható november 4 és 10. között. Az Étterem Hét Extra eseményre foglalás: www.etteremhet.hu

Forrás: Turizmus Online


Új  történelmi- és gasztrofesztivál Badacsonytomajon

Új történelmi- és gasztrofesztivál Badacsonytomajon  

A fesztivál hangulatáról az esti órákban zenei produkciók is gondoskodnak.
Tranzit volt - Zsiráf lesz

Tranzit volt - Zsiráf lesz 

2022 október elsején bezárt a Tranzit Art Café a Kosztolányi Dezső tér közelében, ahol most nagyszabású átépítési munkák zajlanak.
Megvan az idei Borászok Borásza győztese

Megvan az idei Borászok Borásza győztese 

A díj történetében először a Borászok Barátja „civil” díjat két arra érdemes személyiségnek is odaítélték. 
Pizza, kutyák és igazi családi program - jön a harmadik Piaggio Pizzafesztivál

Pizza, kutyák és igazi családi program - jön a harmadik Piaggio Pizzafesztivál 

2024. május 3-5. között kerül megrendezésre Kovács Lázár (Lázár Chef) szervezésében a harmadik magyar Piaggio Pizza Fesztivál & Verseny a Kincsem Parkban, a tavaszi Food Truck Show keretében. 
Újabb fejlemények a Ruszwurm és Korona cukrászda ügyében

Újabb fejlemények a Ruszwurm és Korona cukrászda ügyében 

A cukrászdák további sorsát illetően annyit tudni, hogy a Budavári Önkormányzat - a hely tulajdonosaként - nem üzemelteti majd tovább.
Magyar élelmiszerek mutatkoztak be Szingapúrban

Magyar élelmiszerek mutatkoztak be Szingapúrban 

Magyar agrár-és élelmiszeripari termékek mutatkoztak be Ázsia legjelentősebb nemzetközi kiállításán.
Letarolta a fagy a cseh gyümölcsösöket

Letarolta a fagy a cseh gyümölcsösöket 

Az elmúlt száz év legnagyobb gyümölcskáráról számolnak be a cseh gyümölcstermesztők. A károkat az elmúlt napok fagyos időjárása okozta.
Egy napra Budapestre költözik Hollywood

Egy napra Budapestre költözik Hollywood 

Wolfgang Puck Budapestre hozza a nemzetközi filmipar legnagyobb gálájának hangulatát.
Új, buli előtti alapozóhely a pesti Duna-parton

Új, buli előtti alapozóhely a pesti Duna-parton 

Ahol leülsz a barátokkal találkozni egy közös program előtt, aztán onnan nem indulsz tovább.
Magyar natúr borok bemutatkozása Stockholmban

Magyar natúr borok bemutatkozása Stockholmban 

Stockholmban mutatkozott be több fiatal magyar borász április 22-én, egy belvárosi, a fiatal közönség körében is népszerű étteremben.

Interjú

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?