A Zsolnay Kávéház a legjobbak között

A szervezőcsapathoz 2835 vendégvélemény érkezett az októberben megrendezett esemény után. A vendégek visszajelzései alapján a Zsolnay Kávéház büszkén vette át kategóriájában 2. helyezettként az „Étterem Hét legjobb étterme” címet az 1. helyezett Café 57 étterem és a 3. helyezett Imázs étterem mellett.

A beérkezett vendégvélemények pontszámai alapján kialakult toplista a menü, a konyhai -és a felszolgáló csapat munkája, a kiszolgálás minősége és az étterem hangulata alapján kategóriánként díjazta a legmagasabb pontszámokat elérő éttermeket. Varga Csaba szállodaigazgató külön kiemelte annak jelentőségét, hogy a Zsolnay Kávéház egyedüli szállodai étteremként aratott ilyen sikert a 15 Budapesten díjazott étterem között. Megköszönte a konyhai csapat kreativitását, és a Zsolnay Kávéház felszolgálóinak szakmai tudását és kitartó, a vendégek számára is érezhető pozitív szellemiségét.

Néhány vendégvélemény:

„Minden étel páratlanul finom volt.” „A megújult Zsolnay étteremre esett a választásunk az étterem héten, és igazán jó döntés volt. Nagyon-nagyon finom ételeket kóstolhattunk nem kóstoló adagokban! Minden elismerésem a séfnek!”

„A kiszolgálás figyelmes, az ételek nagyon finomak, a sütemények nagyon különlegesek és kiválóak, azt is figyelembe véve, hogy tej, cukor és gluténmentes élet is kínálnak. Ismerőseinek is jószívvel ajánlanám.”

Az Étterem Hét egyik legjobb éttermeként a Zsolnay Kávéház győztes menüje a zártkörű Étterem Hét Extra esemény alatt újra megkóstolható november 4 és 10. között. Az Étterem Hét Extra eseményre foglalás: www.etteremhet.hu

Forrás: Turizmus Online


Magyar pezsgő a világ legjobbjai között

Magyar pezsgő a világ legjobbjai között 

A Kreinbacher Birtok Prestige Brut tétele aranyérmet vihetett haza a 2025-ös Decanter World Wine Awards-ról.
Ízek Kertje Nagyrédén

Ízek Kertje Nagyrédén 

Nagyréde nem csupán a mátrai borvidék egyik fontos központja, hanem egyre inkább kulturális és gasztronómiai élmények színtere is.
Samut, a kiselefántot örökbe fogadta a Gundel

Samut, a kiselefántot örökbe fogadta a Gundel 

Napi cukiság kimaxolva: a Gundel „család” tagja lett Samu, a kiselefánt.
Balatonfüredi siker a világ legnagyobb borversenyén

Balatonfüredi siker a világ legnagyobb borversenyén 

A Zelna Borászat Peregrina vörösbora aranyérmet nyert a Decanter World Wine Awards-on.
Jön a stuttgarti nemzetközi sütőipari szakkiállítás

Jön a stuttgarti nemzetközi sütőipari szakkiállítás 

Megkezdődtek a 2026-os Südback előkészületei.
Exkluzív vacsora Budapesten: maga Wolfgang Puck főz az este vendégeinek

Exkluzív vacsora Budapesten: maga Wolfgang Puck főz az este vendégeinek 

Négy évtized különleges fogásai a Matild Palotában – egy estén felszolgálva.
Tokaji Eszencia a világ legnagyobb borversenyének élmezőnyében

Tokaji Eszencia a világ legnagyobb borversenyének élmezőnyében 

Idén 22. alkalommal rendezték meg a világ legnagyobb, egyben legjelentősebb hatású borversenyét.
Tokaji koktélok győzelme a Magyarország Itala versenyen

Tokaji koktélok győzelme a Magyarország Itala versenyen 

A tokaji Minaro Hotel bármenedzsere két koktéllal aratott győzelmet a Magyarország Itala 2025 versenyen.
Rizsföldek Magyarországon – helyszíni beszámoló Szarvasról

Rizsföldek Magyarországon – helyszíni beszámoló Szarvasról 

Rizs a magyar alföldről, a Körösök völgyéből.
Kinek, mennyit, mikor? – hazai borravaló körkép

Kinek, mennyit, mikor? – hazai borravaló körkép  

Egy friss felmérésből kiderült, ahol van lehetőség digitális borravalóadásra, ott a vendégek szívesebben honorálják a színvonalas kiszolgálást.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.