Bolladoro: ahol az étel és a kultúra találkozik

Holló Klára és Nagy Gabriella egy évvel ezelőtt találkoztak, majd addig beszélgettek egymással, amíg megálmodtak egy lakáséttermet. A Bolladoro idén nyitotta meg kapuit a XI. kerület egyik hangulatos utcájában. Április végén fogadta első vendégeit a különleges gasztronómiai élményeket kínáló lakásétterem.

Április végén fogadta első vendégeit a különleges gasztronómiai élményeket kínáló lakásétterem, a Bolladoro, amely nem csupán kulináris, hanem kulturális programokkal is várja vendégeit. A hely két nagyszerű nő, Nagy Gabriella és Holló Klára közös projektje, amely a szívből jövő vendéglátás és a magas színvonalú gasztronómia jegyében született meg. Kettejük együttműködése és közös munkája remekül ötvözi a kulináris élményeket, amelynek köszönhetően a vendégeknek páratlan élményekben lehet részük.


Fotó: SZT

A tulajdonosok kulinária és konyha iránti szeretete ott van mindenben. Magyarné Bagi Viktória belsőépítész segítségével modern és kifinomult miliőt teremtettek, amely tele van izgalmas megoldásokkal, és amelybe belépve azonnal otthon érezzük magunkat. Mintha csak egy közeli barátunk hívott volna meg egy exkluzív vacsorára. Az ételek izgalmasak, kifinomultak, a borok és italok pedig gondosan válogatottak, tökéletes harmóniában az egyes fogásokkal.

Utazások és gasztronómiai élmények

Munkájukat, gasztronómiai kínálatukat az utazások és élmények táplálják. Külföldön gyűjtött receptjeikből gondosan válogatott ételsorok készülnek, amelyek receptjeit aztán szívesen megosztják a látogatókkal.


Fotó: Bolladoro Facebook oldala

A tulajdonosok szenvedélye kézzelfogható minden részletében, legyen szó a gondosan elkészített ételekről, a borokról vagy az irodalmi és asztrológiai estekről.

„A legjobb pillanat, amikor várjuk a vendégeket” – mondja Nagy Gabriella, a Bolladoro egyik tulajdonosa, ami tulajdonképpen nem csak egy egyszerű lakásétterem, hanem workshop helyszín, kulturális találkozóhely, céges és privát rendezvények elegáns és izgalmas tere.


Fotó: Bolladoro Facebook oldala

Az étkezésen túl: programok és közösségi élmények

Ahogy Holló Klára kiemelte, napjainkban egyre jobban felértékelődnek az emberi kapcsolatok, és a közösségeknek áldásos hatása tud lenni az emberi kapcsolatokra. Ennek jegyében, a Bolladoroban nem csak kifinomult ételek vagy tematikus finomságokat kaphatunk. A házigazdák különleges programokat szerveznek, amelyekkel még egyedibb hangulatot teremtenek a hozzájuk látogató vendégek számára.

Az egyik ilyen esemény a "Páholy" névre keresztelt vacsorával egybekötött irodalmi est, amelyek alkalmával kortárs írók, költők mutatják be műveiket, közönségtalálkozókkal és beszélgetéssel gazdagítva az élményt. Az "Asztroestek" keretében az asztrológia iránt érdeklődők különleges előadások keretében mélyedhetnek el a csillagok titkaiban, és amely egyesíti a spiritualitást és a gasztronómiai élvezetet. A „Séf a nappaliban” című eseménysorozatban minden alkalommal más és más neves séf és cukrász főz majd, de terveznek kisebb létszámú gluténmentes és laktózmentes workshopokat vagy akár elmerülhetünk a francia pezsgők birodalmában is.


Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.