Bolladoro: ahol az étel és a kultúra találkozik

Holló Klára és Nagy Gabriella egy évvel ezelőtt találkoztak, majd addig beszélgettek egymással, amíg megálmodtak egy lakáséttermet. A Bolladoro idén nyitotta meg kapuit a XI. kerület egyik hangulatos utcájában. Április végén fogadta első vendégeit a különleges gasztronómiai élményeket kínáló lakásétterem.

Április végén fogadta első vendégeit a különleges gasztronómiai élményeket kínáló lakásétterem, a Bolladoro, amely nem csupán kulináris, hanem kulturális programokkal is várja vendégeit. A hely két nagyszerű nő, Nagy Gabriella és Holló Klára közös projektje, amely a szívből jövő vendéglátás és a magas színvonalú gasztronómia jegyében született meg. Kettejük együttműködése és közös munkája remekül ötvözi a kulináris élményeket, amelynek köszönhetően a vendégeknek páratlan élményekben lehet részük.


Fotó: SZT

A tulajdonosok kulinária és konyha iránti szeretete ott van mindenben. Magyarné Bagi Viktória belsőépítész segítségével modern és kifinomult miliőt teremtettek, amely tele van izgalmas megoldásokkal, és amelybe belépve azonnal otthon érezzük magunkat. Mintha csak egy közeli barátunk hívott volna meg egy exkluzív vacsorára. Az ételek izgalmasak, kifinomultak, a borok és italok pedig gondosan válogatottak, tökéletes harmóniában az egyes fogásokkal.

Utazások és gasztronómiai élmények

Munkájukat, gasztronómiai kínálatukat az utazások és élmények táplálják. Külföldön gyűjtött receptjeikből gondosan válogatott ételsorok készülnek, amelyek receptjeit aztán szívesen megosztják a látogatókkal.


Fotó: Bolladoro Facebook oldala

A tulajdonosok szenvedélye kézzelfogható minden részletében, legyen szó a gondosan elkészített ételekről, a borokról vagy az irodalmi és asztrológiai estekről.

„A legjobb pillanat, amikor várjuk a vendégeket” – mondja Nagy Gabriella, a Bolladoro egyik tulajdonosa, ami tulajdonképpen nem csak egy egyszerű lakásétterem, hanem workshop helyszín, kulturális találkozóhely, céges és privát rendezvények elegáns és izgalmas tere.


Fotó: Bolladoro Facebook oldala

Az étkezésen túl: programok és közösségi élmények

Ahogy Holló Klára kiemelte, napjainkban egyre jobban felértékelődnek az emberi kapcsolatok, és a közösségeknek áldásos hatása tud lenni az emberi kapcsolatokra. Ennek jegyében, a Bolladoroban nem csak kifinomult ételek vagy tematikus finomságokat kaphatunk. A házigazdák különleges programokat szerveznek, amelyekkel még egyedibb hangulatot teremtenek a hozzájuk látogató vendégek számára.

Az egyik ilyen esemény a "Páholy" névre keresztelt vacsorával egybekötött irodalmi est, amelyek alkalmával kortárs írók, költők mutatják be műveiket, közönségtalálkozókkal és beszélgetéssel gazdagítva az élményt. Az "Asztroestek" keretében az asztrológia iránt érdeklődők különleges előadások keretében mélyedhetnek el a csillagok titkaiban, és amely egyesíti a spiritualitást és a gasztronómiai élvezetet. A „Séf a nappaliban” című eseménysorozatban minden alkalommal más és más neves séf és cukrász főz majd, de terveznek kisebb létszámú gluténmentes és laktózmentes workshopokat vagy akár elmerülhetünk a francia pezsgők birodalmában is.


Csődöt jelentett a Hooters

Csődöt jelentett a Hooters 

A csirkeszárnyairól híres Hooters étteremlánc hétfőn csődöt jelentett, de a márka továbbra is megmarad.
Csehország megszigorítja a száj- és körömfájás elleni védőintézkedéseket

Csehország megszigorítja a száj- és körömfájás elleni védőintézkedéseket 

A miniszter közlése szerint Szlovákiából, Magyarországról, Alsó Ausztriából és Burgenlandból hétfő éjféltől tilos lesz egyes állati termékek behozatala.
Csehországi borturisztikai konferencia – magyar résztvevőkkel

Csehországi borturisztikai konferencia – magyar résztvevőkkel 

Három magyar résztvevő a mikulovi Nemzetközi Borturizmus Konferencián.
Etyek nagyra törő terve: felkerülni a világ pezsgő térképére

Etyek nagyra törő terve: felkerülni a világ pezsgő térképére 

Az Etyeki Pezsgő hivatalosan eredetvédett státuszt kapott.
Terített asztal a Balatonnál – gasztro-évadnyitó Tihanyban

Terített asztal a Balatonnál – gasztro-évadnyitó Tihanyban 

Hagyományteremtő„Balaton Expo”-n jelent meg a régió kínálata a Balaton asztalán.
Fontos termék a vendéglátóipar szereplőinek

Fontos termék a vendéglátóipar szereplőinek 

Új névvel és telephelyen, kibővített termékportfólióval és nemzetközi terjeszkedéssel folytatja működését Magyarország vezető újrahasználati rendszere, a Cup Revolution.
Felvásárolták az albán Spar-hálózatot

Felvásárolták az albán Spar-hálózatot 

Koszovó legnagyobb kiskereskedelmi hálózata, a Viva Fresh Store felvásárolta a Spar Albánia üzleteit a helyi Balfin befektetési csoporttól.
Balatoni vörösborokat díjaztak Berlinben

Balatoni vörösborokat díjaztak Berlinben 

Ki mondta, hogy a balatonfüredi borvidék kizárólag fehérborok készítéséhez kiváló terület?
Itthon újabb szarvasmarhatelepen jelent meg a ragadós száj- és körömfájás

Itthon újabb szarvasmarhatelepen jelent meg a ragadós száj- és körömfájás 

Az első tünetek kedden jelentkeztek a Levél településen található, 3000 egyedet számláló szarvasmarha-állományban.
Jön egy stílusos villásreggeli

Jön egy stílusos villásreggeli 

Stílusos Vidéki Villásreggeli Fesztivál és majális- egy igazán ragyogó program a gasztronómia és az utazás szerelmeseinek.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.