Bulvár: Lady GaGa bepereli az anyatejes fagyi gyártóját

Az énekesnő a nevével való visszaélés miatt készül jogi lépéseket tenni egy londoni cukrászda tulajdonosa ellen - írja a neon.hu.

Már korábban olvashattuk, hogy a londoni Covent Gardenben található cukrászda tulajdonosa, Matt O'Connor anyatejből készült fagyit dobott a piacra, amit Baby Gagának nevezett el.

Nos, GaGának egyáltalán nem tetszik ez az ötlet, és ügyvédei segítségét kérte, hogy megoldják az ügyet. A bíróságnak benyújtott keresetben GaGa képviselője azzal vádolja O'Connort, hogy visszaélt az énekesnő hírnevével, és azért adta a Gaga nevet az édességnek, hogy könnyebben el tudja adni. Ráadásul az anyatejes fagyi nagyon provokatív, sok ember számára pedig egyenesen gyomorforgató, így GaGa hírnevét rombolhatja ez a termék.

O'Connor persze teljesen fel van háborodva az énekesnőn, és azt nyilatkozta, hogy ha perre kerülne a sor, ő harcolni fog GaGa ellen.

"A világ legnagyobb szupersztárja pereskedni készül a világ legkisebb fagyizójával? Nevetséges, hogy GaGa azzal vádol minket, hogy elloptuk a nevét, főleg ha belegondolunk abba, hogy ő mennyi mindent csórt el a popkultúrából, hogy kialakítsa a stílusát és a zenéjét. Ráadásul úgy tűnik arról is megfeledkezett, hogy az idők kezdete óta a gaga az egyike azon szavaknak, amiket a babák legkorábban kimondanak. És hogy provokatív a termék? Először talán nézzen tükörbe - ki is volt az, aki halott állatok húsából készített ruhában parádézott?!" - nyilatkozta O'Connor az Evening Standardnek.

Hmm... egyrészről megértjük, GaGa miért perelte be a fagyizót, másrészről viszont O'Connornak is igaza van... (neon.hu)


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.