Bulvár: Lady GaGa bepereli az anyatejes fagyi gyártóját

Az énekesnő a nevével való visszaélés miatt készül jogi lépéseket tenni egy londoni cukrászda tulajdonosa ellen - írja a neon.hu.

Már korábban olvashattuk, hogy a londoni Covent Gardenben található cukrászda tulajdonosa, Matt O'Connor anyatejből készült fagyit dobott a piacra, amit Baby Gagának nevezett el.

Nos, GaGának egyáltalán nem tetszik ez az ötlet, és ügyvédei segítségét kérte, hogy megoldják az ügyet. A bíróságnak benyújtott keresetben GaGa képviselője azzal vádolja O'Connort, hogy visszaélt az énekesnő hírnevével, és azért adta a Gaga nevet az édességnek, hogy könnyebben el tudja adni. Ráadásul az anyatejes fagyi nagyon provokatív, sok ember számára pedig egyenesen gyomorforgató, így GaGa hírnevét rombolhatja ez a termék.

O'Connor persze teljesen fel van háborodva az énekesnőn, és azt nyilatkozta, hogy ha perre kerülne a sor, ő harcolni fog GaGa ellen.

"A világ legnagyobb szupersztárja pereskedni készül a világ legkisebb fagyizójával? Nevetséges, hogy GaGa azzal vádol minket, hogy elloptuk a nevét, főleg ha belegondolunk abba, hogy ő mennyi mindent csórt el a popkultúrából, hogy kialakítsa a stílusát és a zenéjét. Ráadásul úgy tűnik arról is megfeledkezett, hogy az idők kezdete óta a gaga az egyike azon szavaknak, amiket a babák legkorábban kimondanak. És hogy provokatív a termék? Először talán nézzen tükörbe - ki is volt az, aki halott állatok húsából készített ruhában parádézott?!" - nyilatkozta O'Connor az Evening Standardnek.

Hmm... egyrészről megértjük, GaGa miért perelte be a fagyizót, másrészről viszont O'Connornak is igaza van... (neon.hu)


Sztárséffel nyit éttermet Gerendai az alsóörsi vitorláskikötőben

Sztárséffel nyit éttermet Gerendai az alsóörsi vitorláskikötőben 

Megkezdte első szezonját az Ypsilon Yacht Club Alsóörsön.
Bezár a Michelin Guide által ajánlott budapesti étterem

Bezár a Michelin Guide által ajánlott budapesti étterem 

A közkedvelt Kertész utcai étterem öt év után búcsúzik.
 Rangos ceremónián mutatták be a Michelin Guide Dubai új kiadását

Rangos ceremónián mutatták be a Michelin Guide Dubai új kiadását 

A MICHELIN 2024. július 4-én este egy rangos ceremónián mutatta be az idei MICHELIN Guide Dubai harmadik kiadását a nemrég megnyílt One&Only One Za'abeel hotelben.
Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető 

Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Ez a McDonald's burger lekerül az étlapról – íme, miért

Ez a McDonald's burger lekerül az étlapról – íme, miért 

Rossz hír azok számára, akik több vegetáriánus lehetőséget keresnének a McDonald's-ban.
Kik kapják idén a Gundel Károly-díjat?

Kik kapják idén a Gundel Károly-díjat? 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) már várja a jelöléseket.
Vidéken van cukrászdája? Akkor ez érdekelheti

Vidéken van cukrászdája? Akkor ez érdekelheti 

Július 2-től, keddtől indul az összesen 13 milliárd forint értékű turisztikai támogatási konstrukció második üteme vidéki cukrászdák részére.
 Kaliforniai életérzés Budapesten

Kaliforniai életérzés Budapesten 

Magyarországon szinte egyedülálló módon Kalifornia által inspirált ételekkel várja vendégeit az étterem.
Nincs itthon ehhez hasonló!

Nincs itthon ehhez hasonló! 

Bemutatjuk Maul Zsolt többszörös díjnyertes villányi borászt - alapításának negyedszázados évfordulóját tavaly ünneplő pincészetén keresztül.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is. 

Interjú

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető 

Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is. 
Gottwald Szilárd: „Azért dolgozunk, hogy a vendég jól érezze magát”

Gottwald Szilárd: „Azért dolgozunk, hogy a vendég jól érezze magát” 

Legújabb fejlesztéseikről és a hotel bővítéséről Gottwald Szilárddal beszélgettünk.