Bulvár: Lady GaGa bepereli az anyatejes fagyi gyártóját

Az énekesnő a nevével való visszaélés miatt készül jogi lépéseket tenni egy londoni cukrászda tulajdonosa ellen - írja a neon.hu.

Már korábban olvashattuk, hogy a londoni Covent Gardenben található cukrászda tulajdonosa, Matt O'Connor anyatejből készült fagyit dobott a piacra, amit Baby Gagának nevezett el.

Nos, GaGának egyáltalán nem tetszik ez az ötlet, és ügyvédei segítségét kérte, hogy megoldják az ügyet. A bíróságnak benyújtott keresetben GaGa képviselője azzal vádolja O'Connort, hogy visszaélt az énekesnő hírnevével, és azért adta a Gaga nevet az édességnek, hogy könnyebben el tudja adni. Ráadásul az anyatejes fagyi nagyon provokatív, sok ember számára pedig egyenesen gyomorforgató, így GaGa hírnevét rombolhatja ez a termék.

O'Connor persze teljesen fel van háborodva az énekesnőn, és azt nyilatkozta, hogy ha perre kerülne a sor, ő harcolni fog GaGa ellen.

"A világ legnagyobb szupersztárja pereskedni készül a világ legkisebb fagyizójával? Nevetséges, hogy GaGa azzal vádol minket, hogy elloptuk a nevét, főleg ha belegondolunk abba, hogy ő mennyi mindent csórt el a popkultúrából, hogy kialakítsa a stílusát és a zenéjét. Ráadásul úgy tűnik arról is megfeledkezett, hogy az idők kezdete óta a gaga az egyike azon szavaknak, amiket a babák legkorábban kimondanak. És hogy provokatív a termék? Először talán nézzen tükörbe - ki is volt az, aki halott állatok húsából készített ruhában parádézott?!" - nyilatkozta O'Connor az Evening Standardnek.

Hmm... egyrészről megértjük, GaGa miért perelte be a fagyizót, másrészről viszont O'Connornak is igaza van... (neon.hu)


Piacformáló tranzakció a hazai gasztronómiában – mostantól a Chef Marketé a Culinaris

Piacformáló tranzakció a hazai gasztronómiában – mostantól a Chef Marketé a Culinaris 

A tranzakció értelmében a Culinaris Wholesale Kft. kereskedelmi tevékenységét teljes egészében a Chef Market Zrt. veszi át.
MVI-közgyűlés: ez évi programterv és elismerések a szakmának

MVI-közgyűlés: ez évi programterv és elismerések a szakmának 

Május 14-én tartották a Magyar Vendéglátók Ipartestületének (MVI) éves Közgyűlését a pesti Vigadó épületében található VígVarjú étteremben.
A Nagyi ízeivel ünnepel a Fakanál étterem

A Nagyi ízeivel ünnepel a Fakanál étterem 

Jelentős mérföldkőhöz érkezett a patinás Fővám téri Nagycsarnokban működő Fakanál étterem, amely a napokban ünnepelte 25 éves születésnapját.
Május végén rendezik az év legnagyobb Kéknyelű kóstolóját

Május végén rendezik az év legnagyobb Kéknyelű kóstolóját  

Ismét virágzik a Kéknyelű Badacsonyban.
Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten

Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten 

Kína borászati nagyhatalmi címre tör – nem véletlenül.
A lengyel sörgyártás új trendjei

A lengyel sörgyártás új trendjei 

A lengyelországi sörgyártás az alkoholmentes sörök előállítása felé tolódik el a csökkenő alkoholfogyasztási tendenciák miatt.
Új Michelin-csillagos menü az égben

Új Michelin-csillagos menü az égben 

Az Emirates Business osztályán utazók 18 új ételt kóstolhatnak, amelyeket a Moët & Chandon válogatott pezsgőivel párosítottak.
Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen

Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen 

Az idei Balaton Fagyija versenyen 31 kreáció közül a veszprémi Füge Fagyizó MEKKóstollak nevű kreációját ítélték a legjobbnak.
Borünnep Szegeden

Borünnep Szegeden 

A bortermelőkhöz több mint húsz vendéglátós csatlakozik, akik sajtokat és egyéb specialitásokat is kínálnak majd a borok és pálinkák mellé.
Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból

Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból 

Műanyag fóliadarab lehet benne.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.