Bulvár: Lady GaGa bepereli az anyatejes fagyi gyártóját

Az énekesnő a nevével való visszaélés miatt készül jogi lépéseket tenni egy londoni cukrászda tulajdonosa ellen - írja a neon.hu.

Már korábban olvashattuk, hogy a londoni Covent Gardenben található cukrászda tulajdonosa, Matt O'Connor anyatejből készült fagyit dobott a piacra, amit Baby Gagának nevezett el.

Nos, GaGának egyáltalán nem tetszik ez az ötlet, és ügyvédei segítségét kérte, hogy megoldják az ügyet. A bíróságnak benyújtott keresetben GaGa képviselője azzal vádolja O'Connort, hogy visszaélt az énekesnő hírnevével, és azért adta a Gaga nevet az édességnek, hogy könnyebben el tudja adni. Ráadásul az anyatejes fagyi nagyon provokatív, sok ember számára pedig egyenesen gyomorforgató, így GaGa hírnevét rombolhatja ez a termék.

O'Connor persze teljesen fel van háborodva az énekesnőn, és azt nyilatkozta, hogy ha perre kerülne a sor, ő harcolni fog GaGa ellen.

"A világ legnagyobb szupersztárja pereskedni készül a világ legkisebb fagyizójával? Nevetséges, hogy GaGa azzal vádol minket, hogy elloptuk a nevét, főleg ha belegondolunk abba, hogy ő mennyi mindent csórt el a popkultúrából, hogy kialakítsa a stílusát és a zenéjét. Ráadásul úgy tűnik arról is megfeledkezett, hogy az idők kezdete óta a gaga az egyike azon szavaknak, amiket a babák legkorábban kimondanak. És hogy provokatív a termék? Először talán nézzen tükörbe - ki is volt az, aki halott állatok húsából készített ruhában parádézott?!" - nyilatkozta O'Connor az Evening Standardnek.

Hmm... egyrészről megértjük, GaGa miért perelte be a fagyizót, másrészről viszont O'Connornak is igaza van... (neon.hu)


Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.