A rendezvényen Alexander Kery, a Burgenland Tourismus marketing vezetője tájékoztatta a megjelenteket a tartomány őszi és téli kínálatáról, valamint a jövő év újdonságairól. Az este során a SZIGETI Pezsgőpincészet zamatos pezsgői várták az érkezőket, majd pedig a Weiden am Seeben található Restaurant zur blauen Gans étterem főszakácsával, Martin Kuglerrel készíthettek el egy burgenlandi libás menüt.
Az asztalra került többek között sült libamáj paszternákkrémmel, vanília-levendulamézzel és gránátalmával, de természetesen a Márton napi libasült sem hiányozhatott. Desszertként pedig Eszterházy szelet érkezett új köntösben.
Az ételekhez Julia Wallner kínált finom borokat a több évtizedes tradícióval rendelkező Fertő parti Lang Wallner borászattól. Az eseményt megtisztelte jelenlétével Elisabeth Elison Kramer osztrák nagykövet is.
Forrás: Turizmus Online