A dolgozók hiányát az indokolja, hogy a The Vault önkiszolgáló alapon működik, méghozzá becsületkasszával – írta a KVRR.
Kávéjukat és teáikat maguk a vendégek készítik el, elmarják kiszemelt süteményüket, esetleg némi chipset vagy jégkrémet is hozzácsapnak, megnézik az árat, ezt pedig pénzesítve otthagyják a pulton. Hitelkártya-leolvasóval és egy, a csekkek számára fenntartott széffel ugyancsak rendelkezik a „presszó”.
Az a meghökkentő, hogy az emberek mindezidáig kiváltképp becsületes módon jártak el – mondta a KVRR-nek David Brekke, aki feleségével, Kimberly-vel együtt a hely tulajdonosa. - A nap végi számvetéskor azzal szembesülök, hogy 15%-kal több a bőkezű ember, mint a ,tolvaj’.
WGGB News tudósítása szerint, miután Brekke-ék a kávézó kialakításához egy egykori bank épületét kiválasztották a bolt előkészítése még három és fél évig tartott. A bár tavaly októberben nyitotta meg kapuit. A házaspár furcsának tartotta, hogy a The Vaulthoz hasonló hely mindaddig nem létezett.
Azt gondoltam, hogy az itteni közösségben nagyon is indokolt lenne egy becsület-alapon működő kávézó létrehozása – mondta a New York Daily News-nak David Brekke.
- Reményeink szerint a The Vaultot sok, hasonló elven működő üzlet követi majd - tette hozzá a társtulajdonos.
Fordítás: Zamaróczy ádám
Forrás: Élelmiszer Online