Egzotikus koktélok Speak Easy stílusban

Kétévés fenállása alkalmából exkluzív kóstolón mutatta be legújabb nyári koktéljait a belvárosi Tuk Tuk Bar. 

Jelenleg a Tripadvisor 5. pozícióját birtokló Tuk Tuk Bar egy 30 férőhelyes koktél bár. Stílusát tekintve Speak Easy, ami a világ nagy városaiban mindenhol megtalálható. Közös ismérvük, hogy a belváros szívében, de eldugva találjuk meg ezeket helyeket. Van olyan bar, amit például New Yorkban egy telefonfülkén keresztül lehet megközelíteni, vagy Párizsban ahova egy hentesüzleten át  juthatunk be. Az itallap általában csak egy másodlagos útmutató. A bartenderek személyre szabott italokat készítenek ha vendég úgy óhajtja, adnak egy irány, vagy ízt, és már készül is az alkotás. Az alapanyagok mindig frissek, minőségiek. Az italválaszték széles, ritka, elérhetőek a prémium, illetve sok „standard” spirit is.

A budapesti gasztronómiát szolgálva a Tuk Tuk Bar csapata elkötelezettnek érzi magát, hogy fejlessze, segítse a koktél  fogyasztási kultúrát, ugyanis a gasztronómia folyamatosan változik, fejlődik, megújul. Ezt új ízekkel, kreativitással, ritka italokkal érik el, így viszik közelebb azokhoz a vendégekhez, akik keresik a különleges, érdekes dolgokat.

A Tuk Tuk Bar ázsiai stílusban kapott belső teret, ami italokban, és tematikákban is folyamatosan megjelenik. A bartenderek szeretik a chilit, gyömbért, koriandert, és mindenféle egzotikumot. Ezenkívül, hogy erősítsék a koktélozás hangulatát, heti rendszerességgel élő jazz duóval is kedveskednek vendégeinknek.

Az idén kétéves koktélbár exkluzív bemutatón mutatta be legújabb, egzotikus nyári koktéljait a sajtó képviselői számára, valamint egy kellemes hangulató partyra invitálta partnereit és törzsvendégeit is. A különleges koktélok között érdemes megkótolnia hűsítő Rizling Fizzt, a japán maléta whiskyvel és friss bazsalikommal csábító Japanese Smash vagy épp az érlelt tequila és rózsalekvár párosától ízbontó Salty Birdöt. 

 

 

 

Forrás: Vendég & Hotel


Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet”

Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet” 

Idei Klasszis TopDesign versenyünkre készülve folytatjuk a 2023. évi Klasszis TopDesign verseny legemlékezetesebb mozzanatainak, szereplőinek bemutatását.
Új  történelmi- és gasztrofesztivál Badacsonytomajon

Új történelmi- és gasztrofesztivál Badacsonytomajon  

A fesztivál hangulatáról az esti órákban zenei produkciók is gondoskodnak.
Tranzit volt - Zsiráf lesz

Tranzit volt - Zsiráf lesz 

2022 október elsején bezárt a Tranzit Art Café a Kosztolányi Dezső tér közelében, ahol most nagyszabású átépítési munkák zajlanak.
Megvan az idei Borászok Borásza győztese

Megvan az idei Borászok Borásza győztese 

A díj történetében először a Borászok Barátja „civil” díjat két arra érdemes személyiségnek is odaítélték. 
Pizza, kutyák és igazi családi program - jön a harmadik Piaggio Pizzafesztivál

Pizza, kutyák és igazi családi program - jön a harmadik Piaggio Pizzafesztivál 

2024. május 3-5. között kerül megrendezésre Kovács Lázár (Lázár Chef) szervezésében a harmadik magyar Piaggio Pizza Fesztivál & Verseny a Kincsem Parkban, a tavaszi Food Truck Show keretében. 
Újabb fejlemények a Ruszwurm és Korona cukrászda ügyében

Újabb fejlemények a Ruszwurm és Korona cukrászda ügyében 

A cukrászdák további sorsát illetően annyit tudni, hogy a Budavári Önkormányzat - a hely tulajdonosaként - nem üzemelteti majd tovább.
Magyar élelmiszerek mutatkoztak be Szingapúrban

Magyar élelmiszerek mutatkoztak be Szingapúrban 

Magyar agrár-és élelmiszeripari termékek mutatkoztak be Ázsia legjelentősebb nemzetközi kiállításán.
Letarolta a fagy a cseh gyümölcsösöket

Letarolta a fagy a cseh gyümölcsösöket 

Az elmúlt száz év legnagyobb gyümölcskáráról számolnak be a cseh gyümölcstermesztők. A károkat az elmúlt napok fagyos időjárása okozta.
Egy napra Budapestre költözik Hollywood

Egy napra Budapestre költözik Hollywood 

Wolfgang Puck Budapestre hozza a nemzetközi filmipar legnagyobb gálájának hangulatát.
Új, buli előtti alapozóhely a pesti Duna-parton

Új, buli előtti alapozóhely a pesti Duna-parton 

Ahol leülsz a barátokkal találkozni egy közös program előtt, aztán onnan nem indulsz tovább.

Interjú

Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet”

Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet” 

Idei Klasszis TopDesign versenyünkre készülve folytatjuk a 2023. évi Klasszis TopDesign verseny legemlékezetesebb mozzanatainak, szereplőinek bemutatását.
Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.