Tippek az irodai nassoláshoz

A FoodBeast videómontázs segítségével mutat be számunkra tíz fogást, amelyekkel a munkahelyi nassolást talán még az eddigieknél is nagyobb méltósággal fogjuk tudni elvégezni. Ezek a következők:

 {youtube|id=W7Ekfs4P80M}

1. Horpasszuk be a chipses zacskó alját, így képezve stabil tálat a burgonyaszirmos tasakból.
2. Ha parkolópályára tennénk a chips-fogyasztást, használjuk egy toll c(h/s)iptetőjét a zacskó lezárásához.
3. Gumiszalaggal szorítsuk egymáshoz a szeletekre vágott alma gerezdjeit, hogy meg ne barnuljanak.
4. Főzzünk tojást kávéban (ehhez nagyon forrónak kell lennie a löttynek).
5. Érleljük papírzacskóban az avokádót. A folyamat előmozdításához banánhéjat is helyezzünk a zöldség mellé.
6. Képezzünk kört az ételünkbe a gyorsabb (mikrós) melegítés érdekében.
7. Egy bögre segítségével alakítsunk ki szinteket a mikrohullámú sütőben (sok jó ember kis helyen is elfér).
8. A (Magyarországon kevéssé kapható) Nature Valley szeletek finomabbak lesznek, és kevésbé morzsáznak, ha felmelegítjük őket.
9. A CD-tartó orsót használjuk bageltartónak.

+1 Extra tipp: Üres bögrével kiválóan felhangosíthatjuk a mobiltelefonunkból kiáramló zenét.


Legjobbak közt a magyar speciality kávé

Legjobbak közt a magyar speciality kávé  

A döntőbe a világ több százezer kávéja közül, kategóriánkként a legjobb tízet választják ki.
Miskolc innovatív gasztronómiai kínálata Katowice-ben

Miskolc innovatív gasztronómiai kínálata Katowice-ben  

A Zadole parkban zajló kétnapos rendezvényen a látogatók Katowice testvérvárosainak kulináris és kulturális kínálatával ismerkedhettek meg.
Fagylaltozók, strandbüfék a nyári ellenőrzések célkeresztjében

Fagylaltozók, strandbüfék a nyári ellenőrzések célkeresztjében 

Országos ellenőrzés lesz a főszezonban bizonyos vendéglátóhelyeken.
Átadták a Gyulai Pálinkafesztivál versenydíjait

Átadták a Gyulai Pálinkafesztivál versenydíjait 

Az idei pálinkafesztiválon az év gyümölcse a cseresznye, így külön kategóriaként bírálta a szakmai zsűri a cseresznyepálinkával töltött 27 bonbont.
Nyári ízek újrahangolva  – a Kozmo Hotel új szezonális étlapján

Nyári ízek újrahangolva – a Kozmo Hotel új szezonális étlapján 

Feith Attila executive séf vezetésével a szálloda nyári étlapja idén is ízutazásra hívja a vendégeket.
Pink csészék, elkötelezett női tulajdonos, induló rózsaszín kávézó üzletlánc

Pink csészék, elkötelezett női tulajdonos, induló rózsaszín kávézó üzletlánc 

A most induló Women in Coffee program célkitűzései között szerepel a női baristák szakmai fejlesztése.
Kortárs magyar írók kedvencei a VakVarjú egységeiben

Kortárs magyar írók kedvencei a VakVarjú egységeiben 

Június 5-től ismét étlapra kerülnek népszerű hazai íróink a VakVarjúkban.
Kovász, kreativitás, kézművesség – melyik kenyér lesz a nyertes?

Kovász, kreativitás, kézművesség – melyik kenyér lesz a nyertes? 

2025. június 4-én lezárul a Szent István napi kenyérverseny.
Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak

Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak 

A Hotel & More Group által üzemeltetett kassai Márai Bistro újabb mérföldkőhöz érkezett.
Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál

Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál 

Péntektől vasárnapig rendezik meg a 25. Gyulai Pálinkafesztivált a vár előtti téren.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.