Marosvölgyi Gábor, a budapesti képviselet ügyvezető igazgatója elmondta: kifejezetten a magas igényeknek és exkluzív elvárásoknak kívánnak eleget tenni, amelyhez egyedülálló eszköztárral és szaktudással rendelkeznek. A magas minőségre háromszoros Michelin-csillagos séfjük, Marek Purkart a garancia, aki a prágai Mlynec étteremben irányítja a szakmai munkát. Modern, klasszikus vagy tradicionális igényeket egyaránt ki tudnak elégíteni, legyen szó kerek vagy szögletes tányérokról, kristály vagy modern poharakról, ezüst vagy modern evőeszközről, fekete, bordó-arany vagy narancs színű textíliákról, mindezt 1500 főig. A cég budapesti bemutatótermében lehetőség van megtekinteni az eszközöket és a rendelkezésre álló különböző terítési variációkat. Az idei bevezető év a jelek szerint a terveknek megfelelően alakul, a nagyobb áttörést 2008-tól várják. A Zatisi Group arra készül, hogy a vendéglátóipar klasszikus területén is megveti a lábát hazánkban: 2008-ban szeretnének egy 80-100 fős, igazán exkluzív belvárosi éttermet nyitni. Az üzlethelyiséget már keresik.
Exkluzív belvárosi étterem nyitását tervezi a Zatisi Catering
Tavasz óta saját budapesti képviselettel van jelen hazánkban a Zatisi Catering (www.zatisicatering.eu), Csehország nagy múltú, piacvezető catering cége, amely többek között a prágai kongresszusi központ kizárólagos beszállítója is.

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester
A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar
A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.

Új trendek a gin piacon
A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás
Tippek a séftől.

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon
Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.

Furmintok csatája Franciaországban
A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.

Bajban a hazai sörfőzdék
A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.

Fesztiválozik a MOHU új automatája
A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja
Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Új korszak a siófoki menzán
Siófok összes általános- és középiskolájában bevezették a svédasztalos rendszerű menzát.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.