Marosvölgyi Gábor, a budapesti képviselet ügyvezető igazgatója elmondta: kifejezetten a magas igényeknek és exkluzív elvárásoknak kívánnak eleget tenni, amelyhez egyedülálló eszköztárral és szaktudással rendelkeznek. A magas minőségre háromszoros Michelin-csillagos séfjük, Marek Purkart a garancia, aki a prágai Mlynec étteremben irányítja a szakmai munkát. Modern, klasszikus vagy tradicionális igényeket egyaránt ki tudnak elégíteni, legyen szó kerek vagy szögletes tányérokról, kristály vagy modern poharakról, ezüst vagy modern evőeszközről, fekete, bordó-arany vagy narancs színű textíliákról, mindezt 1500 főig. A cég budapesti bemutatótermében lehetőség van megtekinteni az eszközöket és a rendelkezésre álló különböző terítési variációkat. Az idei bevezető év a jelek szerint a terveknek megfelelően alakul, a nagyobb áttörést 2008-tól várják. A Zatisi Group arra készül, hogy a vendéglátóipar klasszikus területén is megveti a lábát hazánkban: 2008-ban szeretnének egy 80-100 fős, igazán exkluzív belvárosi éttermet nyitni. Az üzlethelyiséget már keresik.
Exkluzív belvárosi étterem nyitását tervezi a Zatisi Catering
Tavasz óta saját budapesti képviselettel van jelen hazánkban a Zatisi Catering (www.zatisicatering.eu), Csehország nagy múltú, piacvezető catering cége, amely többek között a prágai kongresszusi központ kizárólagos beszállítója is.

Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen
Az idei Balaton Fagyija versenyen 31 kreáció közül a veszprémi Füge Fagyizó MEKKóstollak nevű kreációját ítélték a legjobbnak.

Borünnep Szegeden
A bortermelőkhöz több mint húsz vendéglátós csatlakozik, akik sajtokat és egyéb specialitásokat is kínálnak majd a borok és pálinkák mellé.

Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból
Műanyag fóliadarab lehet benne.

Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese
Idén 19. alkalommal adták át a Borászok Borásza díjat.

Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen
Harmadik alkalommal hirdették meg a versenyt, amelyre 143 nevezés érkezett az ország minden részéből és a Felvidékről.

Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival
Mutatjuk az idei első Food Truck Show legizgalmasabb ételeit.

Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál
A tradíció és az innováció összefonódása kürtőskalács ünnepén.

Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje
Az ország egyik legnevesebb séfje szerepel kiadónk, a Klasszis Média idén is megrendezésre kerülő, szállodákat és éttermeket megcélzó designversenyének zsűrijében.

Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból
A nagykóstolón több mint húsz Kárpát-medencei pincészet mintegy ötven borával ismerkedhetnek meg a látogatók.

Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején
Ismét megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.