Fitness kávézó nyílt az Opera tövében

Egészségesen táplálkozol vagy diétázol? Van egy hely a belvárosban, ami biztosan tetszeni fog neked! Újnak számit még az egészséges étkező helyek sorában, de egyre több fiatal kedvencévé válik a Friss – fitness bar & cafe, amely az Operaházat és a Bazilikát összekötő Lázár utcában nyílt meg.

A Frissben minden termék mentes a finomított cukortól és a mesterséges adalékanyagoktól. A tulajdonos egy olyan helyet álmodott meg ahol a sportolók és diétázók az étrendjükbe illeszthető egészséges termékek közül válogathatnak. De azok is találnak itt finomságokat, akik valamilyen allergia miatt nem ehetnek akármit.

Teljes kiőrlésű zsemléből készülnek a szendvicsek, kaphatók teljes kiőrlésű péksütemények, valamint különböző ízesítésű zabkásák, melyek növényi tejjel készülnek és eritrittel vannak édesítve. Található a kínálatban protein desszert is és még sok egészséges finomság közül válogathatunk. A kínálat egy része paleo és vegán étrendbe is illeszthető.

A kávékínálatban is felbukkan a sportolók által használt protein, melyből különböző ízű tejeskávékat készítenek. A prémium minőségű olasz kávénkat 6 féle növényi tejjel és egy alacsony zsírtartalmú tehéntejjel is kérhetjük. A szezonálisan változó 8 féle smoothie kínálatból a hagyományos ízek kedvelői mellett az izgalmasabb ízekre vágyók is találnak maguknak választékot.

A Frissben minden termék előre csomagolva kapható, így útközben, az irodában vagy egy belvárosi kis piknikre is könnyen elvihetők és fogyaszthatók a friss termékek.

Forrás: Vendég & Hotel


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.