Fitness kávézó nyílt az Opera tövében

Egészségesen táplálkozol vagy diétázol? Van egy hely a belvárosban, ami biztosan tetszeni fog neked! Újnak számit még az egészséges étkező helyek sorában, de egyre több fiatal kedvencévé válik a Friss – fitness bar & cafe, amely az Operaházat és a Bazilikát összekötő Lázár utcában nyílt meg.

A Frissben minden termék mentes a finomított cukortól és a mesterséges adalékanyagoktól. A tulajdonos egy olyan helyet álmodott meg ahol a sportolók és diétázók az étrendjükbe illeszthető egészséges termékek közül válogathatnak. De azok is találnak itt finomságokat, akik valamilyen allergia miatt nem ehetnek akármit.

Teljes kiőrlésű zsemléből készülnek a szendvicsek, kaphatók teljes kiőrlésű péksütemények, valamint különböző ízesítésű zabkásák, melyek növényi tejjel készülnek és eritrittel vannak édesítve. Található a kínálatban protein desszert is és még sok egészséges finomság közül válogathatunk. A kínálat egy része paleo és vegán étrendbe is illeszthető.

A kávékínálatban is felbukkan a sportolók által használt protein, melyből különböző ízű tejeskávékat készítenek. A prémium minőségű olasz kávénkat 6 féle növényi tejjel és egy alacsony zsírtartalmú tehéntejjel is kérhetjük. A szezonálisan változó 8 féle smoothie kínálatból a hagyományos ízek kedvelői mellett az izgalmasabb ízekre vágyók is találnak maguknak választékot.

A Frissben minden termék előre csomagolva kapható, így útközben, az irodában vagy egy belvárosi kis piknikre is könnyen elvihetők és fogyaszthatók a friss termékek.

Forrás: Vendég & Hotel


Új imázsfilm a magyar borról – Videó a cikkben

Új imázsfilm a magyar borról – Videó a cikkben 

Új nemzetközi imázsfilmmel pozicionálja újra Magyarországot a borvilág térképén a Magyar Bormarketing Ügynökség.
Hazai borászoknak üzent Nagy Márton: jön a kormányzati segítség

Hazai borászoknak üzent Nagy Márton: jön a kormányzati segítség 

Növelni kell a palackos borok exportját, amihez a magyar kormány minden segítséget megad, mondta a miniszter egy csütörtöki balatoni nyitóeseményen.
Bartenderek új generációja – 22 milliós segítség a Coca-Cola HBC-től

Bartenderek új generációja – 22 milliós segítség a Coca-Cola HBC-től 

A Bar Me Tender ingyenes bartenderképzés immár negyedik éve segíti a vendéglátós szakma új generációját.
Hamis élelmiszerek, többmilliárdos károk

Hamis élelmiszerek, többmilliárdos károk 

Többmilliárdos kárt okoznak évente Magyarországon a hamisított élelmiszerek és italok.
Piacbővítésre készül a multi üzletlánc hazai tagja

Piacbővítésre készül a multi üzletlánc hazai tagja 

Az Auchan Magyarország stratégiai partnerségre lép a Winelovers Wine Awards borversennyel.
Legjobbak közt a magyar speciality kávé

Legjobbak közt a magyar speciality kávé  

A döntőbe a világ több százezer kávéja közül, kategóriánkként a legjobb tízet választják ki.
Miskolc innovatív gasztronómiai kínálata Katowice-ben

Miskolc innovatív gasztronómiai kínálata Katowice-ben  

A Zadole parkban zajló kétnapos rendezvényen a látogatók Katowice testvérvárosainak kulináris és kulturális kínálatával ismerkedhettek meg.
Fagylaltozók, strandbüfék a nyári ellenőrzések célkeresztjében

Fagylaltozók, strandbüfék a nyári ellenőrzések célkeresztjében 

Országos ellenőrzés lesz a főszezonban bizonyos vendéglátóhelyeken.
Átadták a Gyulai Pálinkafesztivál versenydíjait

Átadták a Gyulai Pálinkafesztivál versenydíjait 

Az idei pálinkafesztiválon az év gyümölcse a cseresznye, így külön kategóriaként bírálta a szakmai zsűri a cseresznyepálinkával töltött 27 bonbont.
Nyári ízek újrahangolva  – a Kozmo Hotel új szezonális étlapján

Nyári ízek újrahangolva – a Kozmo Hotel új szezonális étlapján 

Feith Attila executive séf vezetésével a szálloda nyári étlapja idén is ízutazásra hívja a vendégeket.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.