Helyzet? Folytatják tovább!

Bár hatalmas, nem várt meglepetéssel indult az év a budaörsi Coninvestnél, a váratlan helyzet csak megerősítette őket abban, hogy továbbra is professzionális módon folytassák az értékesítést és a szervízmunkát. 

Mint a szakmában már ismert, a budaörsi illetőségű cég egyik vezetője, Neményi András tavaly év végén váratlanul kihátrált a 2017-ben éppen 25 éves fennálását ünneplő cég mögül, új céget alapított, a Coninvest csapata azonban együtt maradt, és ahogy ez lenni szokott, a nehézségek még inkább összehozták a csapatot, és megszilárdította őket abban, hogy együtt folytatják tovább.

A napokban nyilvánosságra is hoztak ezzel kapcsolatban egy közleményt, amelyből idézünk:

„A Coninvest ügyfeleinek túlnyomó többsége és a fő beszállítók biztosítottak a támogatásukró, és cégünk  rendelkezik a szükséges szakmai, anyagi és erkölcsi erővel ahhoz, hogy megőrizze piaci pozícióját. Mindenkinek köszönjük a támogatást, és mindenkit biztosítunk arról, hogy a Coninvest a jövőben is a tőlünk megszokott tisztességes és minőségi és szakértői szolgáltatásokat fog nyújtani. 

Mint talán többek előtt ismert, tavaly második otthonunk, a budaörsi stúdiónk teljes egészében megújult, melynek egyik legfontosabb “kiegészítője” a szerviz központunk lett. A jövőben még nagyobb hangsúlyt fektetünk ennek a részlegnek a fejlesztésére, hogy az ott dolgozó brigád továbbra is a lehető leghatékonyabban tudjon Önöknek segíteni, tanácsot adni, minőségi megoldást nyújtani."

 

Forrás: Vendég & Hotel


Kortárs magyar írók kedvencei a VakVarjú egységeiben

Kortárs magyar írók kedvencei a VakVarjú egységeiben 

Június 5-től ismét étlapra kerülnek népszerű hazai íróink a VakVarjúkban.
Kovász, kreativitás, kézművesség – melyik kenyér lesz a nyertes?

Kovász, kreativitás, kézművesség – melyik kenyér lesz a nyertes? 

2025. június 4-én lezárul a Szent István napi kenyérverseny.
Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak

Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak 

A Hotel & More Group által üzemeltetett kassai Márai Bistro újabb mérföldkőhöz érkezett.
Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál

Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál 

Péntektől vasárnapig rendezik meg a 25. Gyulai Pálinkafesztivált a vár előtti téren.
Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka

Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka  

A Kvaterka idén lett hétéves, ezért úgy gondolták a szervezők, ideje felfrissülni.
 lsmét szent a béke az Aldi-testérek között?

lsmét szent a béke az Aldi-testérek között? 

Több mint hatvan év után egyesülhet az Aldi Nord és az Aldi Süd.
Új piacra törnek be a hazai food truck-osok

Új piacra törnek be a hazai food truck-osok 

Szlovákia felé indulnak a hazai food truck-ok.
Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep

Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep  

A rendezvény 2025. június 4-9. között várja a látogatókat.
Pannonhalmára költözik a Costes Downtown

Pannonhalmára költözik a Costes Downtown 

Június közepén egy szokatlan helyszínen tűnik fel a Michelin-ajánlott Costes Downtown: a Pannonhalmi Főapátság tövében.
Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe

Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe 

Június 1-jét a magyar pezsgő világnapjának választották.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.