Helyzet? Folytatják tovább!

Bár hatalmas, nem várt meglepetéssel indult az év a budaörsi Coninvestnél, a váratlan helyzet csak megerősítette őket abban, hogy továbbra is professzionális módon folytassák az értékesítést és a szervízmunkát. 

Mint a szakmában már ismert, a budaörsi illetőségű cég egyik vezetője, Neményi András tavaly év végén váratlanul kihátrált a 2017-ben éppen 25 éves fennálását ünneplő cég mögül, új céget alapított, a Coninvest csapata azonban együtt maradt, és ahogy ez lenni szokott, a nehézségek még inkább összehozták a csapatot, és megszilárdította őket abban, hogy együtt folytatják tovább.

A napokban nyilvánosságra is hoztak ezzel kapcsolatban egy közleményt, amelyből idézünk:

„A Coninvest ügyfeleinek túlnyomó többsége és a fő beszállítók biztosítottak a támogatásukró, és cégünk  rendelkezik a szükséges szakmai, anyagi és erkölcsi erővel ahhoz, hogy megőrizze piaci pozícióját. Mindenkinek köszönjük a támogatást, és mindenkit biztosítunk arról, hogy a Coninvest a jövőben is a tőlünk megszokott tisztességes és minőségi és szakértői szolgáltatásokat fog nyújtani. 

Mint talán többek előtt ismert, tavaly második otthonunk, a budaörsi stúdiónk teljes egészében megújult, melynek egyik legfontosabb “kiegészítője” a szerviz központunk lett. A jövőben még nagyobb hangsúlyt fektetünk ennek a részlegnek a fejlesztésére, hogy az ott dolgozó brigád továbbra is a lehető leghatékonyabban tudjon Önöknek segíteni, tanácsot adni, minőségi megoldást nyújtani."

 

Forrás: Vendég & Hotel


Szent Vince napján kiderülhet, idén milyen szőlőtermés várható

Szent Vince napján kiderülhet, idén milyen szőlőtermés várható 

A hagyománytisztelő boros gazdák Szent Vincét a bor védőszentjének, neve napját, január 22-t pedig hagyományos termésjósló ünnepnapnak tartják.
Jön a mentes séfverseny

Jön a mentes séfverseny 

2025-ben hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Magyarországon, de talán a világszerte is egyedülálló Az Év Mentes Séfje verseny a Csak a Mentes szervezésében. 
TOP 5 budapesti gasztrohely – az év nyitányaként

TOP 5 budapesti gasztrohely – az év nyitányaként 

Az új év első hónapjában érdemes megállni egy pillanatra és időt hagyni a tervezésre, élvezni az ízeket, a pillanatokat.
Új kézben a Pastrami Étterem

Új kézben a Pastrami Étterem 

A tájékoztatás szerint az akvizíció elsődleges célja a 2009 óta létező brand megőrzése, a vendéglátóipari egység modernizálása, fejlesztése, hosszútávú működtetése.
Kilőtt a kávé ára 2024-ben

Kilőtt a kávé ára 2024-ben 

2024. december elején rekord szintre emelkedett a kávé ára a nemzetközi piacon. És az előrejelzések szerint 2025-ben tovább folytatódik a drágulás – a klímaváltozásnak köszönhetően.
Borfesztivál Újlakon

Borfesztivál Újlakon 

Csupán egy karnyújtásnyira Magyarországtól!
NAV-hír: kedvezőbb a borravaló adózása januártól

NAV-hír: kedvezőbb a borravaló adózása januártól 

Januártól már nemcsak a vendégtől kapott borravaló adómentes, hanem az is, amelyet a vendéglátó egység üzemeltetője ad.
Tokaji és egri termelők nyerték a Magyar Bor Nagydíjat

Tokaji és egri termelők nyerték a Magyar Bor Nagydíjat 

A Magyar Borszakírók Körének toplistája minden évben 12 fehér- és 12 vörösbort tartalmaz, az MBK tagjai ezeknek a tételeknek a vakkóstolója során ítélik oda a Magyar Bor Nagydíjat fehérben és vörösben.
Újabb hely zárt be Budapesten

Újabb hely zárt be Budapesten 

Végleg bezár a kultikus étterem.
Meghalt a magyar gasztronómia ismert alakja, a legendás étkezde lelke

Meghalt a magyar gasztronómia ismert alakja, a legendás étkezde lelke 

A Klauzál tér szívében található Kádár Étkezde nemcsak egy étterem volt, hanem egy intézmény, amelynek lelke Orbán Sándor volt. 

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.