Helyzet? Folytatják tovább!

Bár hatalmas, nem várt meglepetéssel indult az év a budaörsi Coninvestnél, a váratlan helyzet csak megerősítette őket abban, hogy továbbra is professzionális módon folytassák az értékesítést és a szervízmunkát. 

Mint a szakmában már ismert, a budaörsi illetőségű cég egyik vezetője, Neményi András tavaly év végén váratlanul kihátrált a 2017-ben éppen 25 éves fennálását ünneplő cég mögül, új céget alapított, a Coninvest csapata azonban együtt maradt, és ahogy ez lenni szokott, a nehézségek még inkább összehozták a csapatot, és megszilárdította őket abban, hogy együtt folytatják tovább.

A napokban nyilvánosságra is hoztak ezzel kapcsolatban egy közleményt, amelyből idézünk:

„A Coninvest ügyfeleinek túlnyomó többsége és a fő beszállítók biztosítottak a támogatásukró, és cégünk  rendelkezik a szükséges szakmai, anyagi és erkölcsi erővel ahhoz, hogy megőrizze piaci pozícióját. Mindenkinek köszönjük a támogatást, és mindenkit biztosítunk arról, hogy a Coninvest a jövőben is a tőlünk megszokott tisztességes és minőségi és szakértői szolgáltatásokat fog nyújtani. 

Mint talán többek előtt ismert, tavaly második otthonunk, a budaörsi stúdiónk teljes egészében megújult, melynek egyik legfontosabb “kiegészítője” a szerviz központunk lett. A jövőben még nagyobb hangsúlyt fektetünk ennek a részlegnek a fejlesztésére, hogy az ott dolgozó brigád továbbra is a lehető leghatékonyabban tudjon Önöknek segíteni, tanácsot adni, minőségi megoldást nyújtani."

 

Forrás: Vendég & Hotel


Szigorítás az energiaitalok piacán

Szigorítás az energiaitalok piacán 

A jogszabály célja a fiatalok körében tapasztalható aggasztó energiaital-fogyasztási trendek visszaszorítása.
Lazulós programokkal indul a szezon a Kopaszi-gát menő helyén

Lazulós programokkal indul a szezon a Kopaszi-gát menő helyén 

Idén május elsejével nyitja meg kapuit a Kopaszi-gáton a Flava Beach Bár és Büfé.
Lehet kísérletezni, de a magyarok továbbra is a dobostortát imádják

Lehet kísérletezni, de a magyarok továbbra is a dobostortát imádják 

A 140 éves dobostorta továbbra is maga mögé utasítja a teljes desszertmezőnyt.
Jön a Balaton Fagyija közönségkóstolás

Jön a Balaton Fagyija közönségkóstolás  

Május 9-én rendezik meg az idei Balaton Fagyija választást egy kompon, amely a Tihany és Szántód közötti távon közlekedik.
Texasban nyílik a világ első nyomtatott kávézója

Texasban nyílik a világ első nyomtatott kávézója 

Brownsville-ben, Texasban készül megnyitni a világ első 3D nyomtatott kávézóját a Starbucks.
A világ tíz legjobb kávézója

A világ tíz legjobb kávézója 

Egy ausztráliai kávézó került a dobogó tetejére. Az olaszok labdába sem rúgnak.
Bővült a támogatásra pályázható italboltok köre

Bővült a támogatásra pályázható italboltok köre 

Az 1000-2000 fő közötti települések italüzletei is pályázhatnak a 3 milliós támogatásra.
Új gasztroélménytér Miskolc belvárosában

Új gasztroélménytér Miskolc belvárosában 

Fényfestés, zene, borok és gasztroélmények a Miskolci Soho-ban.
Bajban a hazai sertéstenyésztő ágazat

Bajban a hazai sertéstenyésztő ágazat 

A gazdák több százezer sertést nem tudnak értékesíteni, miközben a vidéki térségeket csődhullám fenyegeti.
Argentin borok Budapesten

Argentin borok Budapesten  

Idén is bemutatkozott Budapesten a Malbec, e világhírű argentin borfajta, az egyik legnagyobb hazai borkereskedésben.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.