Már asztalt is lehet foglalni a Michelin-kalauzzal

Már nemcsak étterem- és szállodatesztelést végez a híres francia topkalauz, hanem igyekszik betörni az online étteremfoglalás szegmensbe.

A világhírű étterem- és szállodakalauzt kiadó vállalat az év elején megvásárolta a Bookatable.com nevű online portált. A Michelin a népszerű webes szolgáltatással mostantól igyekszik betörni az online asztalfoglalás szegmensbe.

Ezzel a lépéssel nyilvánvaló, hogy a Michelin Európa elsőszámú online foglalási rendszerét kívánja üzembe helyezni olyan hasonló alkalmazások mellett, mint az Észak-Amerikában is népszerű Yelp vagy Zomato. A Bookatable 2015-ben 34 millió asztalfoglalást intézett mintegy 15 ezer európai étteremben.

A Michelin szerint: "Ez a felvásárlás erősíti és felgyorsítja a Michelin online éttermi foglalásokra szánt technológiai platformunk színrelépését." Az egyelőre Egyesült Királyság területére korlátozott szolgáltatást a közeljövőben további térségekre, első körben Skandináviára is kiterjesztik majd.

A bejelentés egy több éves partneri kapcsolat új szintre emelése, hiszen a Michelin mobil- és online alkalmazásainál már korábban beépített számos, a Bookatable által fejlesztett technológiát. 

Forrás: www.tech.eu


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.