Az ételeket koreai és japán ételinspirációk, összetevők, fűszerek is kiegészítenek, a tányérszervíz pedig inkább emlékeztet egy francia vagy spanyol magas színvonalú étteremre, mintsem egy ázsiaira. Wang Mester, aki 22 éve meghatározó alakja a hazai éttermi életnek, ismét "ugrott egyet felfelé”: ez már majdhogynem kínai FINE DINING, afféle “kínabrasserie”, trendi enteriőrrel, a legjobb étekmesterekkel, leírhatatlanul bonyolult ételekkel, és szép tálalással.
Az étterem együttműködő partnere az immár 11. születésnapját ünneplő Lucullus BT gasztronómiai egyesület, amely pont Wang mesternél alakult meg anno. “Elképesztően magas színvonalú és hiánypótló hellyel bővült a budapesti ázsiai gasztropaletta- mondta el Turóczi Gábor, a Lucullus BT alapító/elnöke, egyben a chocoMe oroszországi igazgatója. "Őrültségnek hat, pedig igazából zseniális húzás, hogy egy francia tányérszervízben és felállásban jönnek elénk a jobbnál-jobb kínai ételek” - tette hozzá Turóczi Gábor.
Forrás: Vendég & Hotel