Igaz, teljesen eladósodott közben, egészen pontosan 200 milliós hitelt kellett felvennie, hogy megvalósítsa az álmát.
Ez pedig a mai világban nem veszélytelen, hiszen nemrég Bajor Imre ment teljesen tönkre amiatt, mert a hitelből beindított étterme becsődölt. Gianni csak remélheti, hogy étterme visszahozza a befektetett vagyont - emeli ki írásában a Blikk.
Végre megvalósíthattam az álmomat, és most nagyon büszke vagyok. Igazi toscanai hangulatú éttermet alakítottunk ki, amelyben a szakácsok is arcot kaptak. Kihoztuk a konyhát a pincéből, így a vendégek láthatják, ki és hogyan készíti el az ételeiket. Itt minden magyar és olasz, legyen szó a személyzetről, a pálinkákról vagy a borokról. A két nép barátsága, gasztronómiai kultúrája minden sarokban tükröződik– büszkélkedett Gianni. (forrás: Blikk)
Megújult a Pomo d'Oro
Belevágott a beruházásba, és két hónap alatt olyan igazi, olaszos vendéglátóhelyet varázsolt, amilyenre mindig is vágyott Gianni Annoni, a kilenc éve üzemelő Pomo d'Oro tulajdonosa.

Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje
Az ország egyik legnevesebb séfje szerepel kiadónk, a Klasszis Média idén is megrendezésre kerülő, szállodákat és éttermeket megcélzó designversenyének zsűrijében.

Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból
A nagykóstolón több mint húsz Kárpát-medencei pincészet mintegy ötven borával ismerkedhetnek meg a látogatók.

Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején
Ismét megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven.

Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon
Ismét a Kincsem Parkban gyülekeznek a legjobb mozgó street foodosok.

Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc
A McDonald’s jelentős forgalomcsökkenést jelentett be az idei első negyedévre vonatkozóan.

Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata
Új séf, új étlap, új élmények.

Ilyen lesz a Balaton egyik legújabb étterme
Május végén nyitja meg kapuit Alsóörsön az Y by Rácz Jenő étterem, amely a Michelin-csillagos séf, Rácz Jenő vezetésével várja a vendégeket.

Szigorítás az energiaitalok piacán
A jogszabály célja a fiatalok körében tapasztalható aggasztó energiaital-fogyasztási trendek visszaszorítása.

Lazulós programokkal indul a szezon a Kopaszi-gát menő helyén
Idén május elsejével nyitja meg kapuit a Kopaszi-gáton a Flava Beach Bár és Büfé.

Lehet kísérletezni, de a magyarok továbbra is a dobostortát imádják
A 140 éves dobostorta továbbra is maga mögé utasítja a teljes desszertmezőnyt.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.