A legdrágább menüt a müncheni Hotel Bayerischer Hof Garden étterme kínálja. Ennek első fogása Amuse-Gueule, amit fügével tálalt fürj-terrine követ. Ezután vargánya-esszencia, majd Jákob-kagylós, karalábés ravioli következik. Ezután Szent Péter halat kínálnak articsókával és portóival, utána pedig alma-gyömbér szorbetet, majd borjújavát szarvasgombás burgonyával. A desszert meleg csokoládétorta mangóval és joghurtfagylalttal. Az ár egy fél üveg pezsgőt is tartalmaz.
A második legexkluzívabb menü a szintén müncheni Lehnbach étteremé. Itt az árba nemcsak az ételek tartoznak bele, hanem érkezéskor egy pohár Moet & Chandon pezsgő, egy fél üveg pezsgő éjfélkor, és az étterem élőzenét is kínál. Persze a menü sem akármilyen. Az első fogás Jákob-kagyló perzsa kaviárral és tésztarudacskákkal, a következő pedig mokkával aromatizált vörös lepényhal csicseriborsó-pürén és mokkahabon. Ezután jön a kaktuszfügéből készített smoothie egy kevés vodkával. Igazi meglepetés a 24 órán át agyagkemencében készített borjú-tafelspitz kuszkusszal és mogyoróhagyma-confittal a csontokban. A desszert parfé arab kávéból kakaóval és ropogós tűzijátékkal. (www.ahgz.de)
A második legexkluzívabb menü a szintén müncheni Lehnbach étteremé. Itt az árba nemcsak az ételek tartoznak bele, hanem érkezéskor egy pohár Moet & Chandon pezsgő, egy fél üveg pezsgő éjfélkor, és az étterem élőzenét is kínál. Persze a menü sem akármilyen. Az első fogás Jákob-kagyló perzsa kaviárral és tésztarudacskákkal, a következő pedig mokkával aromatizált vörös lepényhal csicseriborsó-pürén és mokkahabon. Ezután jön a kaktuszfügéből készített smoothie egy kevés vodkával. Igazi meglepetés a 24 órán át agyagkemencében készített borjú-tafelspitz kuszkusszal és mogyoróhagyma-confittal a csontokban. A desszert parfé arab kávéból kakaóval és ropogós tűzijátékkal. (www.ahgz.de)