Telefonnal veri a húst a Netpincér

Új reklámfilmjeiben a mobilalkalmazását népszerűsíti a Netpincér, és ehhez pár okostelefont is tönkretesz.


A Netpincér a mobilalkalmazáson keresztüli rendelések számának növelését tűzte ki célul, erre épül új kampánya is, három videó készült hozzá. "Ennél egy lángon sült hamburgert? A mobilod elintézi" - ez a felütés, illetve ugyanez rántott hússal és pizzával, majd valaki okostelefonnal kezdi klopfolni a húst, keverni a fasírtot, gyúrni a tésztát, teríteni a paradicsomszószt - nem kímélve a telefont. Na de a Netpincér nem is úgy értette ám, hanem!

Íme a kisfilmek, utána pedig az alkotók listája.

{youtube|id=rDWVgzWFNl4}

{youtube|id=zq6eoQP2zi8}

{youtube|id=C-AYR_A8s28}

Alkotók

Megbízói oldal
Megbízók: NetPincér
Kampánymenedzser: Gothár Gergő, Zentai Benjámin
Stratégiai vezető: Szórád Gábor (NetPincér)

Ügynökségek
Reklámügynökség: Friday Creative Kft
Kreativ igazgató: Gál Attila
Art director: Erdélyi Dániel
Copywriter: Gál Attila
Senior account manager: Szilágyi Eszter

Rendező: Erdélyi Dániel, Hosszú Gábor
Operatőr: Polgár András
Gyártásvezető: Hosszú Gábor

 


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.