“A thaiföldi konyha nagyon finom, izgalmas, ugyanakkor Magyarországon mélységesen alulreprezentált” – mondta el Kiss Attila, az étterem tulajdonosa. “Thai feleségemmel, a kiválóan és háziasan főző Su-val ezen szerettünk volna változtatni az étterem nyitásával, tematikus vacsorákkal” – tette hozzá. Az étterem nagy belső terekkel és ízléses belső enteriőrrel rendelkezik; ékessége egy üveggel elválasztott látványkonyha, ahol az ételek készülnek öt remek thaiföldi szakács által. Az étteremben egyébként főleg Közép-Thaiföld ételei elérhetőek.
“Nincs több rejtett, vagy gyanús alapanyag, láthatatlan szakács – az ételkészítés a szemünk láttára történik. Ez a nyitott, őszinte mentalitás egészen ritka az itthoni ázsiai konyháknál” – mondta el Turóczi Gábor, a Lucullus BT elnöke, aki rendkívül örült, hogy újabb ékességgel gazdagodott a hazai ázsiai gasztro-paletta.