Kitüntetést kapott a Firkász

Kitüntetést kapott a Firkász

Az a fajta vendéglátóhely, ami a 20-as, 30-as években volt népszerű Budapesten. A falakat – a hely nevéhez híven - tapéta helyett olykor száz évnél is öregebb régi újságok, plakátok borítják, öreg írógép, kávéházi felszerelés a díszítés. A kávéházban este hét órától zárásig, Ökrös Ottó,a bárzongorista verseny győztese játszik.

Az étterem elnyerte a VISIBLE-2005 nemzetközi minőség-garancia tanúsítványt, a kerület lakói által adományozott Pozsonyi-Piknik Csillagot, a Dinig Guide szerint az ország tíz legjobb magyaros étterme között van. Legújabban pedig a nagy, nemzetközi minősítő rendszer a TripAdvisor küldte el a kiválóságot bizonyító Certificate of Excellence oklevelet.

A Tripadvisor a világ legnagyobb és legmeghatározóbb utazási véleménymegosztó weboldala, ahol a vendégek saját véleményüket, élményeiket, tapasztalataikat leírhatják és értékelhetik a szolgáltatást nyújtó cégeket.

Ezt a díjat a vendégértékelések alapján ítélik oda mindig az adott hónapban legjobban teljesítő szállodáknak, étteremnek világszerte. 


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.