A hatalmas országban a többségben lévő hinduk szent állatként tisztelik a tehenet, és nem esznek marhahúst, a muzulmánok meg tisztátalannak bélyegzik a disznót, így nekik sertésből nem lehet étket készíteni. Az amerikai cég ezért vegetáriánus éttermet nyit, amelynek menüit mindenki fogyaszthatja.
A nyitány csak jövő év derekára várható. Az indiai lesz a McDonald's első kizárólag vegetáriánus étterme.
A cég egyébként buzgón terjeszkedik hagyományos egységeivel, az idén mintegy további 1300-at nyit világszerte - adta hírül a BBC brit sajtóorgánum. (MTI)
Vega Meki Indiában
(MTI) - Húsmentes éttermet nyit az amerikai McDonald's gyorsétteremlánc Indiában, hogy megfeleljen a helyi étkezési hagyományoknak.

Nyári ízek újrahangolva – a Kozmo Hotel új szezonális étlapján
Feith Attila executive séf vezetésével a szálloda nyári étlapja idén is ízutazásra hívja a vendégeket.

Pink csészék, elkötelezett női tulajdonos, induló rózsaszín kávézó üzletlánc
A most induló Women in Coffee program célkitűzései között szerepel a női baristák szakmai fejlesztése.

Kortárs magyar írók kedvencei a VakVarjú egységeiben
Június 5-től ismét étlapra kerülnek népszerű hazai íróink a VakVarjúkban.

Kovász, kreativitás, kézművesség – melyik kenyér lesz a nyertes?
2025. június 4-én lezárul a Szent István napi kenyérverseny.

Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak
A Hotel & More Group által üzemeltetett kassai Márai Bistro újabb mérföldkőhöz érkezett.

Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál
Péntektől vasárnapig rendezik meg a 25. Gyulai Pálinkafesztivált a vár előtti téren.
Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka
A Kvaterka idén lett hétéves, ezért úgy gondolták a szervezők, ideje felfrissülni.

lsmét szent a béke az Aldi-testérek között?
Több mint hatvan év után egyesülhet az Aldi Nord és az Aldi Süd.

Új piacra törnek be a hazai food truck-osok
Szlovákia felé indulnak a hazai food truck-ok.

Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep
A rendezvény 2025. június 4-9. között várja a látogatókat.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.