A három éve üzemelő ház hagyományaihoz híven ismét nyár derekán, a Víg Színház melletti Ditrói Mór utcában tartotta éves rendezvényét. A résztvevők bizonyára jól megjegyezték, hogy a világ mely 18 országában képviselteti magát a szállodalánc, mivel a hotel az esti cateringet 18 piacának nemzeti ételeiből válogatta. A fogásokat 18 kis pavilonban tálalták fel, az országokra jellemző díszletekkel, a színpadon pedig a 18 nemzet dallamai csendültek fel a dél-afrikai, mexikói, brazil ritmusoktól kezdve az osztrák, magyar és svájci melódiákig. A résztvevők minden standnál begyűjthették kis füzetükbe az adott nemzet zászlaját ábrázoló matricát, a teliragasztgatott „útlevelek” tulajdonosai között az est végén értékes nyereményeket sorsoltak ki.
Világkörüli út az NH Hoteles-szel
Az NH Hoteles spanyol szállodalánc budapesti tagja a korábbi évekhez hasonlóan idén is ötletes, egyedi hangulatú partyval lepte meg partnereit július 27-én.

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar
A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.

Új trendek a gin piacon
A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás
Tippek a séftől.

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon
Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.

Furmintok csatája Franciaországban
A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.

Bajban a hazai sörfőzdék
A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.

Fesztiválozik a MOHU új automatája
A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja
Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Új korszak a siófoki menzán
Siófok összes általános- és középiskolájában bevezették a svédasztalos rendszerű menzát.

Mire fordítják a falusi kiskocsmák a rájuk hulló állami támogatást?
A Kisfaludy Program tájékoztatása szerint az üzletenkénti 3 millió forintos forrásra a pályázatra jogosult italüzletek mintegy 80 százaléka jelentkezett.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.