Zsidai Csoport: üzletnyitás Budán

A pesti Gozsdu udvar-beli első megjelenés, valamint külföldi nyitások után most egy budai bevásárlóközpontban is várja vendégeit Zsidaiék egyik kellemesen laza helye, Spíler Buda néven.

A pesti belváros, valamint a marbellai tengerparti nyitást követően a Spíler koncepciója új helyszínen, kiváló lokációval hódít: december 20-án a budai hegyek lábánál, látványos megjelenéssel a MOM Park bejáratánál nyitotta legújabb egységét, Spíler Buda néven.

Még az utcai frontról is szemet vonzó megjelenés, Zsidaiék új helyében benne van a rock, a féktelenség, a vidámság. Amint hirdetik, a város legjobb kézműves hamburgerei, rusztikus pizzái, superfood ételei, friss salátái, valamint a város egyik legerősebb steak választéka található itt: van spanyol, ausztrál, amerikai és argentín farmokról származó  T-bone, porterhouse és rib eye.

Egy Budapesten egyedülálló, újvilági borokra fókuszáló kínálattal várják vendégeiket, ahol a magyar tételek mellett ausztrál, kaliforniai, új-zélandi és dél-afrikai borok sorakoznak, és van kézműves sörválaszték is, meg komoly választékot kínáló koktélsor.

Január 7-től kezdve hétköznaponként reggelente high-end specialty kávét és kézműves péksüteményeket is kínálnak majd.

Az új Spíler-egység nemcsak kínálatában, hanem megjelenésében is különleges: valódi gránit, kézi kerámia, tömör fa fonják keresztül egymást, amit hol vintage gitárok, hol egy dobfelszerelés bolondít meg. Mindehhez társul sok-sok puha bőr, és a merészen szabadjára engedett dzsungelre emlékeztető természetes zöld növényzet.

Forrás: Zsidai Csoport


Csehországi borturisztikai konferencia – magyar résztvevőkkel

Csehországi borturisztikai konferencia – magyar résztvevőkkel 

Három magyar résztvevő a mikulovi Nemzetközi Borturizmus Konferencián.
Etyek nagyra törő terve: felkerülni a világ pezsgő térképére

Etyek nagyra törő terve: felkerülni a világ pezsgő térképére 

Az Etyeki Pezsgő hivatalosan eredetvédett státuszt kapott.
Terített asztal a Balatonnál – gasztro-évadnyitó Tihanyban

Terített asztal a Balatonnál – gasztro-évadnyitó Tihanyban 

Hagyományteremtő„Balaton Expo”-n jelent meg a régió kínálata a Balaton asztalán.
Fontos termék a vendéglátóipar szereplőinek

Fontos termék a vendéglátóipar szereplőinek 

Új névvel és telephelyen, kibővített termékportfólióval és nemzetközi terjeszkedéssel folytatja működését Magyarország vezető újrahasználati rendszere, a Cup Revolution.
Felvásárolták az albán Spar-hálózatot

Felvásárolták az albán Spar-hálózatot 

Koszovó legnagyobb kiskereskedelmi hálózata, a Viva Fresh Store felvásárolta a Spar Albánia üzleteit a helyi Balfin befektetési csoporttól.
Balatoni vörösborokat díjaztak Berlinben

Balatoni vörösborokat díjaztak Berlinben 

Ki mondta, hogy a balatonfüredi borvidék kizárólag fehérborok készítéséhez kiváló terület?
Itthon újabb szarvasmarhatelepen jelent meg a ragadós száj- és körömfájás

Itthon újabb szarvasmarhatelepen jelent meg a ragadós száj- és körömfájás 

Az első tünetek kedden jelentkeztek a Levél településen található, 3000 egyedet számláló szarvasmarha-állományban.
Jön egy stílusos villásreggeli

Jön egy stílusos villásreggeli 

Stílusos Vidéki Villásreggeli Fesztivál és majális- egy igazán ragyogó program a gasztronómia és az utazás szerelmeseinek.
Megújult étlappal vár az etyeki birtok

Megújult étlappal vár az etyeki birtok 

Defend Márk séf és csapata tálalásában mutatják be a friss ötletekre és szezonális alapanyagokra épülő megújult étlapot.
Zenés-táncos estek a Gundelben

Zenés-táncos estek a Gundelben 

Hagyományélesztés modern köntösben: áprilistól zenés-táncos estek a Gundelben.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.