Zsidai Csoport: üzletnyitás Budán

A pesti Gozsdu udvar-beli első megjelenés, valamint külföldi nyitások után most egy budai bevásárlóközpontban is várja vendégeit Zsidaiék egyik kellemesen laza helye, Spíler Buda néven.

A pesti belváros, valamint a marbellai tengerparti nyitást követően a Spíler koncepciója új helyszínen, kiváló lokációval hódít: december 20-án a budai hegyek lábánál, látványos megjelenéssel a MOM Park bejáratánál nyitotta legújabb egységét, Spíler Buda néven.

Még az utcai frontról is szemet vonzó megjelenés, Zsidaiék új helyében benne van a rock, a féktelenség, a vidámság. Amint hirdetik, a város legjobb kézműves hamburgerei, rusztikus pizzái, superfood ételei, friss salátái, valamint a város egyik legerősebb steak választéka található itt: van spanyol, ausztrál, amerikai és argentín farmokról származó  T-bone, porterhouse és rib eye.

Egy Budapesten egyedülálló, újvilági borokra fókuszáló kínálattal várják vendégeiket, ahol a magyar tételek mellett ausztrál, kaliforniai, új-zélandi és dél-afrikai borok sorakoznak, és van kézműves sörválaszték is, meg komoly választékot kínáló koktélsor.

Január 7-től kezdve hétköznaponként reggelente high-end specialty kávét és kézműves péksüteményeket is kínálnak majd.

Az új Spíler-egység nemcsak kínálatában, hanem megjelenésében is különleges: valódi gránit, kézi kerámia, tömör fa fonják keresztül egymást, amit hol vintage gitárok, hol egy dobfelszerelés bolondít meg. Mindehhez társul sok-sok puha bőr, és a merészen szabadjára engedett dzsungelre emlékeztető természetes zöld növényzet.

Forrás: Zsidai Csoport


Komoly növekedési lehetőség előtt a pulykahús

Komoly növekedési lehetőség előtt a pulykahús 

A csökkenő kereslet ellenére továbbra is világélelmezési termék a pulykahús, és komoly növekedési lehetőségek előtt áll.
A név a régi, a tulajdonos és a megjelenés változott

A név a régi, a tulajdonos és a megjelenés változott 

Kívül-belül új ruhába öltöztetve, korábbi tulajdonosváltást követően, december 3-tól ismét várja vendégeit a Rómain a Cziniel Cukrászda.
Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
A tradíció és az elegancia világának pezsgő találkozása

A tradíció és az elegancia világának pezsgő találkozása 

A régióról és a champagne készítés hagyományairól Kiszely Katalin a Champagne For You tulajdonosával beszélgettünk.
Vegán töltött káposzta és gulyásleves, glutén- és cukormentes bejgli

Vegán töltött káposzta és gulyásleves, glutén- és cukormentes bejgli  

Néhány a Csak a Mentes Karácsonyi Fesztiváljának sokszínű, egészséges kínálatából.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Taste Balaton 2025: Itt vannak az első programok – videóval

Taste Balaton 2025: Itt vannak az első programok – videóval 

Tíz nap a tó körül megismételhetetlen gasztro-kulturális élményekkel.
A pulyka reneszánsza a konyhában

A pulyka reneszánsza a konyhában 

A főzés és étkezés kétségtelenül összehozza az embereket, ezért is volt külön öröm, hogy a Magyar Pulykaszövetség meghívott minket egy közös főzésre a Gallicoop-pal a Chefparade konyhájába.
Megvan a világ legjobb sajtja

Megvan a világ legjobb sajtja 

Idén 47 országból 4786 különböző sajtot értékelt a 240 fős zsűri.
Badacsonyi sikerek a Vince gálán

Badacsonyi sikerek a Vince gálán 

Hazánk egyik legrangosabb boros elismerésén a győzteseket idén is a szakma és a közönség választotta ki.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.