Zsidai Csoport: üzletnyitás Budán

A pesti Gozsdu udvar-beli első megjelenés, valamint külföldi nyitások után most egy budai bevásárlóközpontban is várja vendégeit Zsidaiék egyik kellemesen laza helye, Spíler Buda néven.

A pesti belváros, valamint a marbellai tengerparti nyitást követően a Spíler koncepciója új helyszínen, kiváló lokációval hódít: december 20-án a budai hegyek lábánál, látványos megjelenéssel a MOM Park bejáratánál nyitotta legújabb egységét, Spíler Buda néven.

Még az utcai frontról is szemet vonzó megjelenés, Zsidaiék új helyében benne van a rock, a féktelenség, a vidámság. Amint hirdetik, a város legjobb kézműves hamburgerei, rusztikus pizzái, superfood ételei, friss salátái, valamint a város egyik legerősebb steak választéka található itt: van spanyol, ausztrál, amerikai és argentín farmokról származó  T-bone, porterhouse és rib eye.

Egy Budapesten egyedülálló, újvilági borokra fókuszáló kínálattal várják vendégeiket, ahol a magyar tételek mellett ausztrál, kaliforniai, új-zélandi és dél-afrikai borok sorakoznak, és van kézműves sörválaszték is, meg komoly választékot kínáló koktélsor.

Január 7-től kezdve hétköznaponként reggelente high-end specialty kávét és kézműves péksüteményeket is kínálnak majd.

Az új Spíler-egység nemcsak kínálatában, hanem megjelenésében is különleges: valódi gránit, kézi kerámia, tömör fa fonják keresztül egymást, amit hol vintage gitárok, hol egy dobfelszerelés bolondít meg. Mindehhez társul sok-sok puha bőr, és a merészen szabadjára engedett dzsungelre emlékeztető természetes zöld növényzet.

Forrás: Zsidai Csoport


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.