Agyserkentő ínyencségekkel a sikeres konferenciáért

Kivel ne fordult volna elő, hogy ebéd után, a hirtelen megemelkedő vércukorszint következményeként szinte álomba merült?

Ma már köztudott, hogy a kiegyensúlyozott táplálkozás, az étkezések alkalmával elfogyasztott tápanyagok minősége, összetétele mennyire befolyásolja szellemi teljesítőképességünket. Fokozottan érvényes ez a munka közben elfogyasztott falatokra. Hol lenne fontosabb a résztvevők figyelmének megtartása, aktivitásuk fokozása, mint egy konferencián vagy tréningen?

A konferenciák, workshopok sikerességéhez néhány szálloda már nem csupán rendezvényhelyszínek technikai felszereltségével, hanem táplálkozástudományi szakembereik évek óta összegyűjtött tapasztalataival is hozzájárul. Így a szervezők biztosíthatják rendezvényük résztvevői számára azt a tudományosan összeállított étrendet, mely az étkezések után nemcsak segít megőrizni, de bizonyos tápanyagok által serkenti szellemi teljesítőképességüket is.

Good food, good business

A Danubius Healthy Break választékában olyan alacsony só-, cukor- és zsírtartalmú ételeket kínálnak, melyek egyenletesen tarják a vércukorszintet és elegendő tápanyaghoz juttatják a szervezetet. Fő alapanyagai a mediterrán diétára jellemző összetevők, úgymint az olívaolaj, a különböző gyümölcsök, zöldségek, gabonafélék. Az ételekhez felhasznált zöldségfélék rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak, erősítve a gyomorban található jótékony hatású bifido baktériumokat, melyek koleszterinszint-csökkentő, valamint vércukorszint-szabályozó tulajdonsággal rendelkeznek. Az egészséges kávészünet elmaradhatatlan eleme a friss gyümölcs. A gyümölcsrostok amellett, hogy táplálják gyomrunkban a "hasznos" baktériumokat, csökkentik a koleszterinszintet, valamint nagy százalékban tartalmaznak a szervezet számára védelmet jelentő antioxidáns C-vitamint.

Legyen szó akár egy szűk körű munkamegbeszélésről, sajtótájékoztatóról vagy egy nagy létszámú konferenciáról, érdemes kipróbálni, milyen élményt nyújt, amikor tudományosan összeállított ételek, szemet gyönyörködtető tálalással és felejthetetlen ízvilággal párosulnak!


Igazgatóváltás ennél a belvárosi ötcsillagos háznál

Igazgatóváltás ennél a belvárosi ötcsillagos háznál 

Mátrafüredről érkezett Budapestre a Verno House új szállodaigazgatója.
Átvette a budai Carlton Hotel üzemeltetését az Eventrend Group

Átvette a budai Carlton Hotel üzemeltetését az Eventrend Group 

A cégcsoport vezetői 2024. május 15-én írták alá a hosszútávú bérleti szerződést a főváros szívében, a budai vár aljában található 95 szobás bed&breakfast szálloda teljes körű üzemeltetésének átvételéről.
 A jövő turizmusa: Tárki kutatás és AI újítások az Everguest konferencián

A jövő turizmusa: Tárki kutatás és AI újítások az Everguest konferencián 

Elkerülhetetlen a mesterséges intelligencia forradalma.
Újabb rangos nemzetközi díjat nyert el a Hunguest Hotels megújult arculata

Újabb rangos nemzetközi díjat nyert el a Hunguest Hotels megújult arculata 

A 2009-ben alapított A’ Design Award & Competition a világ legnagyobb zsűrizett nemzetközi design versenye.
Superbrands díjas a Bükfürdő Thermal & Spa

Superbrands díjas a Bükfürdő Thermal & Spa 

Nyugat-Magyarország egyetlen fürdőjeként nyert Superbrands díjat a Bükfürdő Thermal & Spa.
Átadták a legjobb konferencia és wellness szállodáknak járó díjakat

Átadták a legjobb konferencia és wellness szállodáknak járó díjakat 

Az idei díjátadó ünnepség a közelmúltban megújult a Városligetben található Millennium Házában található Millennium Kávéház és Étteremben került megrendezésre.
Egészségnap a hévízi Hotel Európa Fit****superior vendégtereiben

Egészségnap a hévízi Hotel Európa Fit****superior vendégtereiben 

Második alkalommal hirdette meg a szálloda egész napos, ingyenes programját május 11-én, szombaton.
Klasszis TopDesign 2023 győztesünk: „Nem vagyunk azok a feladós típusok”

Klasszis TopDesign 2023 győztesünk: „Nem vagyunk azok a feladós típusok”  

Interjú a Klasszis TopDesign 2023 verseny egyik díjazottjával.
Új szállodai brand érkezik Budapestre

Új szállodai brand érkezik Budapestre 

Ez lesz a nemzetközi márka első magyarországi tagja.
Beszámoló a hazai szállodások tavaszi (59.) közgyűléséről / 2. rész

Beszámoló a hazai szállodások tavaszi (59.) közgyűléséről / 2. rész 

Az MSZÉSZ május 14-én, a Grand Hotel Esztergomban tartott szakmai találkozójának három érdekes előadásáról számolunk be.

Interjú

Klasszis TopDesign 2023 győztesünk: „Nem vagyunk azok a feladós típusok”

Klasszis TopDesign 2023 győztesünk: „Nem vagyunk azok a feladós típusok”  

Interjú a Klasszis TopDesign 2023 verseny egyik díjazottjával.
Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet”

Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet” 

Idei Klasszis TopDesign versenyünkre készülve folytatjuk a 2023. évi Klasszis TopDesign verseny legemlékezetesebb mozzanatainak, szereplőinek bemutatását.
Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.