Agyserkentő ínyencségekkel a sikeres konferenciáért

Kivel ne fordult volna elő, hogy ebéd után, a hirtelen megemelkedő vércukorszint következményeként szinte álomba merült?

Ma már köztudott, hogy a kiegyensúlyozott táplálkozás, az étkezések alkalmával elfogyasztott tápanyagok minősége, összetétele mennyire befolyásolja szellemi teljesítőképességünket. Fokozottan érvényes ez a munka közben elfogyasztott falatokra. Hol lenne fontosabb a résztvevők figyelmének megtartása, aktivitásuk fokozása, mint egy konferencián vagy tréningen?

A konferenciák, workshopok sikerességéhez néhány szálloda már nem csupán rendezvényhelyszínek technikai felszereltségével, hanem táplálkozástudományi szakembereik évek óta összegyűjtött tapasztalataival is hozzájárul. Így a szervezők biztosíthatják rendezvényük résztvevői számára azt a tudományosan összeállított étrendet, mely az étkezések után nemcsak segít megőrizni, de bizonyos tápanyagok által serkenti szellemi teljesítőképességüket is.

Good food, good business

A Danubius Healthy Break választékában olyan alacsony só-, cukor- és zsírtartalmú ételeket kínálnak, melyek egyenletesen tarják a vércukorszintet és elegendő tápanyaghoz juttatják a szervezetet. Fő alapanyagai a mediterrán diétára jellemző összetevők, úgymint az olívaolaj, a különböző gyümölcsök, zöldségek, gabonafélék. Az ételekhez felhasznált zöldségfélék rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak, erősítve a gyomorban található jótékony hatású bifido baktériumokat, melyek koleszterinszint-csökkentő, valamint vércukorszint-szabályozó tulajdonsággal rendelkeznek. Az egészséges kávészünet elmaradhatatlan eleme a friss gyümölcs. A gyümölcsrostok amellett, hogy táplálják gyomrunkban a "hasznos" baktériumokat, csökkentik a koleszterinszintet, valamint nagy százalékban tartalmaznak a szervezet számára védelmet jelentő antioxidáns C-vitamint.

Legyen szó akár egy szűk körű munkamegbeszélésről, sajtótájékoztatóról vagy egy nagy létszámú konferenciáról, érdemes kipróbálni, milyen élményt nyújt, amikor tudományosan összeállított ételek, szemet gyönyörködtető tálalással és felejthetetlen ízvilággal párosulnak!


Egy éves a Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton

Egy éves a Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton 

Az első évben több, mint 50.000 vendég látogatott el Szántódra, az egyedülálló tematikával rendelkező, családbarát hotelbe.
Katolikus kulturális központból szálloda: új üzemeltetőnél a D50

Katolikus kulturális központból szálloda: új üzemeltetőnél a D50  

Az Eventrend Group üzemelteti a továbbiakban a D50-et.
Új vezérigazgató két budapesti Marriott-ház élén

Új vezérigazgató két budapesti Marriott-ház élén 

Angela Saliba a Budapest Marriott Hotel és a Millennium Court, Marriott Executive Apartments új vezérigazgatója.
Májustól üzemeltetőváltás egy dobogókői és egy tihanyi szálláshely esetén

Májustól üzemeltetőváltás egy dobogókői és egy tihanyi szálláshely esetén 

Májustól az Accent Hotels üzemelteti a Cardoner Hotelt és a Tihany Yacht Clubot.
Pizzakészítés, olívaültetvények, sajtüzem, sonkagyár, fenntarthatóság és regionalitás

Pizzakészítés, olívaültetvények, sajtüzem, sonkagyár, fenntarthatóság és regionalitás 

Olaszországi tanulmányúton inspirálódtak a hazai kastélyszállodások.
Igazgatóváltás a Hotel Clark Budapest élén

Igazgatóváltás a Hotel Clark Budapest élén 

A Hotel Clark Budapestben a munkát idén májustól Lakézi András vezeti, aki Lukács Istvánt követi az igazgatói székben.
Különleges megoldással készült a Crowne Plaza Budapest új kampányfilmje

Különleges megoldással készült a Crowne Plaza Budapest új kampányfilmje 

Építészeti vizualizációval készült a Crowne Plaza Budapest új kampányfilmje.
Megfizethető szálloda magyaroktól magyaroknak - megnyílt a Lifestyle Hotel a Mátrában

Megfizethető szálloda magyaroktól magyaroknak - megnyílt a Lifestyle Hotel a Mátrában 

Elképzeléseik szerint öt éven belül tizenöt-húsz hazai és külföldi egységgel rendelkező hazai szállodalánccá bővülnek.
Ez a szállodalánc az ország legvonzóbb munkaadója

Ez a szállodalánc az ország legvonzóbb munkaadója 

A HoReCa-szektoron belül.
Ötcsillagos luxushotel Opatija szívében

Ötcsillagos luxushotel Opatija szívében 

Opatija központjában várja vendégeit az arisztokratikus hangulatú topszálláshely, a Hotel Milenij.

Interjú

Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet”

Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet” 

Idei Klasszis TopDesign versenyünkre készülve folytatjuk a 2023. évi Klasszis TopDesign verseny legemlékezetesebb mozzanatainak, szereplőinek bemutatását.
Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.