Júniusban Business Klub a Mericano Barban

Hello, nyár! Koktél, pizza, előadásokkal, találkozásokkal.

Júniusi nyárköszöntő, egyben klubunk látogatóinak kellemes nyarat és sok vendéget kívánó programunk helyszíne ezúttal egy különleges, a napokban nyílt, belvárosi vendéglátóhely. A Sas utcai a Mericano Bar igazi olasz atmoszférájú és kínálatú, amolyan laza, jókedvű, munka utáni stresszoldó bulihely.

Program:

• Ayurvéda + medical: egy Magyarországon egyedülálló tematikájú, most nyílt exkluzív gyógyhotel részletei
Dr. Szkopincev Dmitrij, tulajdonos, ayurvédikus szakorvos, Calendula Hotel

• SabeeApp: Szálloda és Channel Manager egyben!
Moncsek Zsolt, sales manager, SabeeApp

• Online megjelenések a világban, közösségi portálokon sikeres hirdetések szállodák, éttermek esetében
Gecs Katalin, operatív vezető, TEN

IDŐPONT: 2015. június 29. (hétfő), 10-13 óráig

HELYSZÍN: Mericano Bar, 1051 Budapest, Sas u. 17.

PROGRAM:

9.30 - 10.00 regisztráció

10.00 – 11.30 szakmai előadások – közben különleges kávészünet a Progast jóvoltából

11.30 – 13.00 nyárias hangulatú olasz fogadás pizzával, koktélokkal, a Zelna Borászat boraival, pálinkakóstolóval



Jöjjön el, hogy...

• különleges környezetben találkozhasson üzleti partnereivel,
• egy kellemes üzleti találkozó keretében értesüljön újdonságokról,
• személyes kapcsolatokat építhessen,
• egy exkluzív klub tagja legyen.

Egy házból vagy vendéglátóegységből egy fő részvételére számítunk, a második főtől 3.000 Ft + áfa /fő részvételi díjat számítunk fel.

JELENTKEZÉS:

A kitöltött jelentkezési lapot legkésőbb 2015. június 26-ig (faxon a +36-1-430-4579-es faxszámra, illetve beszkennelve a [email protected] címre) várjuk. Csak az így elküldött és a szervező által e-mailben visszaigazolt jelentkezéseket tudjuk elfogadni.

RENDEZVÉNYÜNKRE KIZÁRÓLAG A SZÁLLODA- ÉS VENDÉGLÁTÓIPARKÉPVISELŐIT VÁRJUK!

KAPCSOLATTARTÓ:

Havas Kinga project manager [email protected] telefonszám: +3614304563


Itt is lesz tagja a luxusszállodaláncnak

Itt is lesz tagja a luxusszállodaláncnak 

A Hyatt luxusszállodalánc folytatja terjeszkedését a régióban az AluaSoul Sunny Beach megnyitásával Bulgáriában.
Bővíti lengyelországi portfólióját az IHG Hotels & Resorts

Bővíti lengyelországi portfólióját az IHG Hotels & Resorts  

Az IHG portfóliója Lengyelországban meghaladja a 30 működő és fejlesztés alatt álló szállodát.
Balaton-felvidéki egységekkel bővült az Eventrend portfóliója

Balaton-felvidéki egységekkel bővült az Eventrend portfóliója 

A Hazai Provence butikhotel és a 84 Bisztró a magyar cégcsoporthoz került.
SopronFest idején elegáns szalonzene a Hotel Mimiben

SopronFest idején elegáns szalonzene a Hotel Mimiben 

A soproni Lőverek egy apró. romantikus szálláshelyén igazi házi muzsika szól majd a fesztivál ideje alatt.
Miért fontos az STR a szállodák napi működése során?

Miért fontos az STR a szállodák napi működése során? 

Az STR (Smith Travel Research) egy nemzetközileg elismert rendszer, amely segíti a szállodákat teljesítményük nyomon követésében és összehasonlításában.
Friss trendriport :  hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában

Friss trendriport : hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elkészítette áprilisi trendriportját a KSH adatai alapján.
Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében

Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében 

A hotellánc a franciaországi WWF-fel partnerségben kidolgozta a fenntartható tengeri eredetű élelmiszerekkel kapcsolatos alapelveket.
KSH: áprilisi vendégérkezés adatok

KSH: áprilisi vendégérkezés adatok 

2025 áprilisában a turisztikai (kereskedelmi, magán- és egyéb) szálláshelyeken 1,4 millió vendég 3,4 millió vendégéjszakát töltött el.
MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője

MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője 

A beszélgetés során arról értekeztek, hogy mit jelent valójában a „luxus desztináció”.
Adatok, irányok, kihívások – Somlyai Zoltán elnöki beszámolója a szállodaipar helyzetéről

Adatok, irányok, kihívások – Somlyai Zoltán elnöki beszámolója a szállodaipar helyzetéről 

Mi történt eddig 2025-ben, és mi vár a hazai szállodaiparra a közeljövőben?

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.