Júniusban Business Klub a Mericano Barban

Hello, nyár! Koktél, pizza, előadásokkal, találkozásokkal.

Júniusi nyárköszöntő, egyben klubunk látogatóinak kellemes nyarat és sok vendéget kívánó programunk helyszíne ezúttal egy különleges, a napokban nyílt, belvárosi vendéglátóhely. A Sas utcai a Mericano Bar igazi olasz atmoszférájú és kínálatú, amolyan laza, jókedvű, munka utáni stresszoldó bulihely.

Program:

• Ayurvéda + medical: egy Magyarországon egyedülálló tematikájú, most nyílt exkluzív gyógyhotel részletei
Dr. Szkopincev Dmitrij, tulajdonos, ayurvédikus szakorvos, Calendula Hotel

• SabeeApp: Szálloda és Channel Manager egyben!
Moncsek Zsolt, sales manager, SabeeApp

• Online megjelenések a világban, közösségi portálokon sikeres hirdetések szállodák, éttermek esetében
Gecs Katalin, operatív vezető, TEN

IDŐPONT: 2015. június 29. (hétfő), 10-13 óráig

HELYSZÍN: Mericano Bar, 1051 Budapest, Sas u. 17.

PROGRAM:

9.30 - 10.00 regisztráció

10.00 – 11.30 szakmai előadások – közben különleges kávészünet a Progast jóvoltából

11.30 – 13.00 nyárias hangulatú olasz fogadás pizzával, koktélokkal, a Zelna Borászat boraival, pálinkakóstolóval



Jöjjön el, hogy...

• különleges környezetben találkozhasson üzleti partnereivel,
• egy kellemes üzleti találkozó keretében értesüljön újdonságokról,
• személyes kapcsolatokat építhessen,
• egy exkluzív klub tagja legyen.

Egy házból vagy vendéglátóegységből egy fő részvételére számítunk, a második főtől 3.000 Ft + áfa /fő részvételi díjat számítunk fel.

JELENTKEZÉS:

A kitöltött jelentkezési lapot legkésőbb 2015. június 26-ig (faxon a +36-1-430-4579-es faxszámra, illetve beszkennelve a [email protected] címre) várjuk. Csak az így elküldött és a szervező által e-mailben visszaigazolt jelentkezéseket tudjuk elfogadni.

RENDEZVÉNYÜNKRE KIZÁRÓLAG A SZÁLLODA- ÉS VENDÉGLÁTÓIPARKÉPVISELŐIT VÁRJUK!

KAPCSOLATTARTÓ:

Havas Kinga project manager [email protected] telefonszám: +3614304563


Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit

Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2025. januárjában ismét meghirdette az Év Szállodája pályázatot. Mutatjuk az idei győzteseket.
Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről

Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről 

Soha rosszabb évet.
10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon

10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon 

Az idei HoReCa Design Kiállítás, amely a Bútor, Lámpa, Dekor Kiállítás részeként látogatható, számtalan innovatív és különleges termékkel várja a szakmai érdeklődőket.
ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál”

ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál” 

Friss ibis-kutatás az idei utazási szokásokról.
Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o

Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o 

Az új szálláshely a Piazza del Duomótól 30 perc sétára található a városközpontban.
Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely

Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely 

Győztest hirdettek a négycsillagos Hotel Lycium bérbeadásának pályázatán.
Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak

Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak 

Sok pár utazással tölti idehaza is az eredetileg Angliában és Amerikában a szerelmesek ünnepeként számon tartott február 14-ét, és az azt követő hétvégét.
A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján

A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján 

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest “négycsillagos” besorolást kapott..
Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren

Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren 

Ez lesz az első szálloda az ország második legforgalmasabb repülőtere, a Debreceni Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében
Év Szállodája díjátadó gála  – még lehet jelentkezni!

Év Szállodája díjátadó gála – még lehet jelentkezni!  

Február 21-én részese lehet az év egyik legexkluzívabb szállodai eseményének.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.