hirdetés

Új indoor-cég kezdte meg működését

2008 nyarán Ambient Media néven új, média sales tevékenységet folytató cég kezdte el működését. A Dunavölgyi Zsolt irányításával működő cég indoor és instore megoldásokat kínál, melynek gerincét digital signage portfólió biztosítja.
hirdetés
A cég legnagyobb lefedettségű szegmense jelenleg az Infirio Kft. Club &Restaurant hálózata, melyben nagynevű Horeca helyszínek, továbbá magas színvonalú szórakozóhelyek szerepelnek. Ezen helyszínek országosan a stratégiailag legfontosabb elérést biztosítják, a klubok esetében az aktív 18-29 (tágabb 18-35), míg az éttermekben a 18-49 év közötti, városi célcsoportot éri el az üzenet. A Club & Restaurant hálózaton keresztül havonta 300 ezer magas státuszú fogyasztó felé kommunikálhatnak a hirdetők, minimalizált meddőszórással. A digital signage-ban rejlő lehetőségeknek köszönhetően az eszközökön nem csak márkaépítő, célzott hirdetések, hanem a helyszínek saját kommunikciója, vizuális effektek és egyéb tartalmak is megjelennek. Az internetes, digitális infrastruktúrának köszönhetően a kommunikált tartalmak online feltöltéssel, folyamatos, és prompt frissítéssel jeleníthetők meg.
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Vajon lesznek fennakadások a turizmusban az idei főszezonban?

Partnerünk