A magyarországi vendéglátás forgalmi adatai A hazai vendéglátóhelyek forgalma (2021-2023 február). 2023. április 11. Turizmus Online Kereskedelmi vendéglátóhelyek eladási forgalma / millió Ft-ban Forrás: MTI Forgalom Ro_gasztro Vendéglátáas 2025. július 3. Falstaff: egri bor Közép-Európa legjobbjai között Most került be először, és rögtön 96 ponttal értékelte a St. Andrea Szőlőbirtok egyik csúcsborát az osztrák Falstaff magazin. 2025. július 3. Szezonrajt helyett záróra – búcsú egy ikonikus balatoni étteremtől Évtizedes hagyományokkal rendelkezik a Kisfaludy-ház a balatoni vendéglátás területén, most mégis bezárt. 2025. július 2. Nyitva a jelölési lehetőség az idei Gundel Károly-díjra A rangos elismerést a vendéglátó szakma legjobbjai kaphatják, évente legfeljebb hárman. 2025. július 2. Élelmiszer-outlet nyílt Budapesten A budapesti Récsei Centerben lévő felújított élelmiszerbolt több mint 100 négyzetméteren kínál termékeket. 2025. július 2. Újabb Michelin-csillagos éttermek Horvátországban A Rovinjban található Agli Amici megtartotta két Michelin-csillagát, az egycsillagos éttermek száma pedig tízről tizenkettőre emelkedett Horvátországban. 2025. július 2. Villány térségében is megjelent a veszélyes szőlőbetegség A villányi borvidék szőlőfajtáinak nagy része fogékony a kórokozóra, a terjedés csak hatékony megelőző intézkedésekkel akadályozható meg. 2025. július 2. Szürkebarát Párbaj Badacsonytördemicen Egy igazán egyedülálló, országos jelentőségű boros eseményre készül a Badacsonyi borvidék. 2025. július 1. Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon Magyarországon is egyre többen keresik a könnyed, mégis gazdag ízélményeket nyáron – és ebben a sashimi kultúrája kulcsszerepet játszik. 2025. július 1. Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban Megállhat a magyar szőlőtermesztés visszaesése, de a klímaváltozás jelentős károkat okozhat az ültetvényekben. 2025. június 27. Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány Az idei nyár hivatalos fröccse pedig nem más, mint a Macifröccs. Interjú 2024. december 6. Nagybor vagy semmi A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól. 2024. szeptember 30. Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője. 2024. szeptember 16. Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t. Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 2024. szeptember 6. Ariana Grüll: Az építészeknek túl kell lépniük a nemzetközi trendek puszta követésén 2024. augusztus 29. Vylyan Pincészet: Feketén-fehéren, nyáron zöldre váltva 2024. augusztus 2. Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni 2024. július 10. Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető 2024. július 4. Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 2024. június 27. Gottwald Szilárd: „Azért dolgozunk, hogy a vendég jól érezze magát” 2024. június 14. TOP24 privátbankár A háborús propaganda alapelvei – mit ismerjünk fel? 2025. július 5. Vígan dobálhatják a levegőbe a kalapjukat a benzinkútra betévedők 2025. július 5. Orbán Viktorhoz hű maradt az egyetlen megmaradt uniós szövetségese 2025. július 5. Az oroszoktól vásárolna úszó atomerőműveket Brazília 2025. július 5. Fontos fejlemény a zaporizzsjai atomerőműben 2025. július 5. TOP24 piac&profit Globális agyelszívás: Magyarország is harcban áll a tehetségekért 2025. július 5. 10-ből 1 magyar egyáltalán nem tervez vakációt, még belföldön sem 2025. július 5. Egyre kézzel foghatóbb a növekvő családi kedvezmény 2025. július 5. Új trend kezd kialakulni az ingatlaneladóknál 2025. július 5. Végre egy jó hír a MÁV-tól 2025. július 5.