hirdetés

Bezárt egy Michelin-ajánlásos fine dining hely Budapesten

Egy rövid Facebook-bejegyzésből derül ki, hogy egy időre bezárja kapuit a Pasztell. Talán maradt még egy szemernyi remény, hogy folytatják a működésüket, de a Pasztell Étterem, mint írják, megszokott formájában teljesen megszűnik, vette észre a napi.hu portál a szomorú hírt.

hirdetés

A következő posztot tették ki közösségi oldalukra: "Éttermünk ajtaja átmenetileg bezárt. Nagyon köszönjük, hogy velünk tartottatok az évek során, reméljük hamarosan újra találkozunk!"

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook
 

A ház konyháját a rendkívül tehetséges Erdei János vezette fine dining stílusban, aki nagyon sokat járt stázsolni és együtt alkotni a legendás vicenzai La Peca étterembe, írja a We Love Budapest.

Akik hozzáteszik még, a rövidke Facebook-bejegyzés alapján csupán egy halvány kis remény marad, hogy talán lesz folytatás, de a Pasztell a megszokott formájában immár teljesen búcsúzik.

(forrás: napi.hu / We Love Budapest)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Vajon lesznek fennakadások a turizmusban az idei főszezonban?

Partnerünk