hirdetés

Libalakoma, új bor és sztárfellépők

November 10-11. között Márton-napi vigadalomra várja az érdeklődőket Hajdúszoboszló. A két napos fesztivál középpontjában természetesen a libalakoma és az új bor áll, melyeket izgalmasan egészítenek ki a sztárvendégek koncertjei és a szórakoztató kísérő programok.

hirdetés

Fellép Kollányi Zsuzsi akusztikus produkciójával, elhozza a pöttyös labdát Dévényi Tibi bácsi, aki retró diszkóval készül, és színpadra lép Egri Péter és a Mystery Gang.

 

A kulináris kalandok és a zenei programokon túl old timer autó- és motorbemutató, Ki mit süt sütiverseny,  Badár Sándor stand-up műsora, chilievő verseny és bűvész bemutató várja a kicsiket és nagyokat.

Csütörtökön, a rendezvény nulladik napján a nagy sikerű Ludas Matyi című film vetítésével hangolódhatnak az érdeklődők a Márton-napi vigadalomra. Pénteken délután ünnepélyes keretek között nyílik meg a rendezvény, a Gázláng Country táncegyüttes műsorával. Megnyitó beszédet mond Czeglédi Gyula, Hajdúszoboszló polgármestere, majd az új bor megáldása következik. Ezt követőenszínházi előadás és rock’n’roll party veszi kezdetét. Este egy igazi legenda, Dévényi Tibi bácsi ad koncertet, pöttyös labdával és retró diszkó slágerekkel készül, majd DJ Szatmári és Szakos Andi koncertje fokozza a hangulatot.

Szombaton a Ki mit süt? elnevezésű sütiversenyen Hajdúszoboszló legfinomabb lúdláb süteményét és libatepertős pogácsáját választja meg a zsűri, majd erősevő versenyre is sor kerül. Utána táncos és bűvész programok jönnek, és garantáltan megnevetteti a nézőket Badár Sándor stand-up műsorával. Az esti sztárfellépő Kollányi Zsuzsi lesz, aki akusztikus koncertet ad, ezt követően a Smith Rock Family, majd a rockabilly dallamok hazai legnevesebb képviselői, Egri Péter és a Mystery Gang koncertje következik. Utánuk a Just Show Band és DJ Beat zárja a bulit.

A minőségi étel- és italkínálatot neves hazai borászatok és elismert helyi, valamint környékbeli éttermek biztosítják majd. Emellett kézműves vásár, kézműves kuckó, pihi-buli-pavilon, a DM szépségbusza és számtalan szórakoztató program várja az érdeklődőket. A koncertek fedett óriássátorban kerülnek megrendezésre, így a szeszélyes őszi időjárás sem akadályozhatja meg a felhőtlen szórakozást. A rendezvény ingyenesen látogatható, a szervezők szeretettel várnak mindenkit. 

(forrás: Hajdúszoboszló)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk