hirdetés

Térképre viszik a legjobb balatoni sörlelőhelyeket

A különleges sörök kedvelőinek kedvez az az új online kalauz, amely a legjobb Balaton környéki kisüzemi sörfőzdéket, illetve craft söröket is árusító éttermeket, sörözőket és üzleteket gyűjti össze.

hirdetés

A magyarországi sörkultúra fejlődésével egyre több olyan vendéglátóhely van a Balatonnál is, amelyek a körültekintően megválogatott borkínálat mellett nagy hangsúlyt fektetnek a változatos sörfajták bemutatására.

A Balaton környékén működő sörfőzdék mellett ezeket gyűjti össze a Beerporn.hu sörmagazin szerkesztősége a balatonisorkalauz.beerporn.hu oldalon, ahol részletes bemutatkozó anyagokkal, ismertető írásokkal, illetve a sörkínálat megjelenítésével segítik azokat a tónál nyaraló sörkedvelőket, akik a mindenhol kapható, egyszerűbb láger sörök mellett különleges, helyi főzetekkel is megismerkednének.A Balatoni Sörkalauz alapítói egész nyáron járják a tópartot, feltérképezve a legjobb sörkínálattal rendelkező helyeket, és megjelenítve őket a térképen, az ott található vendéglátóhelyek száma így folyamatosan bővül majd a következő hetekben – mondta Knap Gábor, a Beerporn.hu főszerkesztője.

A Balatoni Sörkalauz négy kategóriában jelöli a látni- és kóstolnivalókat: szereplenek a térképen a Balaton környéki sörfőzdék, változatos sörkínálatot tartó éttermek és büfék, specifikus rendezvények illetve olyan boltok, amelyekben többféle kisüzemi sör is kapható. A gyűjteményben megtalálható az üzletek részletes sörkínálata, pontos elérhetőségei, nyitva tartása is. A térkép készítői szívesen fogadják a fogyasztók ajánlásait is, illetve azon vendéglátóhelyek és üzletek jelentkezését, amelyek szeretnének belkerülni a kalauzba.

 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk