hirdetés

Új ügyvezető a foodpanda élén

Juhász István munkáját ez év január 1-től Radeczky Zoltán vette át. A korábbi ügyvezető az európai régió stratégiai feladataiban tevékenykedik tovább.

hirdetés

Radeczky Zoltán több mint 20 éves vezetői tapasztalattal érkezett a vállalathoz. A sales és pénzügyi háttérrel rendelkező, közgazdász végzettségű szakember az előző 8 évben az Avon regionális ügyvezető igazgatója volt, ahol a közép-kelet európai, német, orosz és közép-ázsiai piacokat irányította. Azt megelőzően a Pepsi Cola regionális pénzügyi menedzsere volt, adja hírül a Store Insider szakmai portál.

Radeczky Zoltán
Radeczky Zoltán
 

“Nagy izgalommal csatlakoztam a gyorskereskedelemben piacvezető foodpandához. Nagy segítség, hogy elődöm, Juhász István vezetése alatt a foodpanda a legismertebb étel- és élelmiszer-kiszállító vállalattá vált Magyarországon, miközben egy folyton változó makrogazdasági és szabályozási környezetben stabilizálta a magyar leányvállalatotl”,  mondta el kinevezésével kapcsolatban Radeczky Zoltán.

Juhász István két sikeres év után a Delivery Hero nemzetközi stratégiájának implementálásában fog tevékenykedni.

 

(forrás: Store Insider)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Vajon lesznek fennakadások a turizmusban az idei főszezonban?

Partnerünk