hirdetés

Végre elvonultak a viharfelhők, ismét lesz Pilóta keksz

A tervek szerint július elejére országszerte végre ismét kapható lesz az eredeti Pilóta keksz, a magyarok egyik nagy kedvence.

hirdetés

„A Mondelez Csoporthoz tartozó Győri Keksz székesfehérvári gyárában április végén indult újra az ikonikus keksz gyártása és a mai napon meg is kezdődik a termék kiszállítása a kiskereskedőkhöz, azaz a boltokba. A tervek szerint július elejére országszerte újra kapható lesz a klasszikus Pilóta keksz”, közölte a Telexszel a Mondelez Hungária.

 

Tavaly ősztől hiánycikk a Pilóta keksz, és akkor azt mondták a gyártók, hogy ez nem fog egyik napról a másikra megoldódni. Akkor a vállalat úgy fogalmazott, „a várhatóan tartós készlethiányt a gyártókapacitásainkat érintő nehézségek, illetve az édesipari ágazatot is sújtó alapanyag- és csomagolóanyag-hiány okozzák”

Telex híre alapján kiderül, hogy első körben a klasszikus Pilóta tér vissza a boltokba, majd júliustól a Pilóta Tripla kakaós is kapható lesz.

 

(forrás: Telex)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Vajon lesznek fennakadások a turizmusban az idei főszezonban?

Partnerünk