hirdetés

CSR-akció egy demjéni hotel segítségével

Húsz-huszonöt hátrányos helyzetű gyermek szülői kísérőkkel három nap, két éjszakára a Barrico Thermal Hotelben kapnak szállást félpanziós ellátással augusztus 15-17. között.

hirdetés

A Baptista Szeretetszolgálat 2022-ben is folytatja immár hetedik éve a „Kulturális Kirándulás a Fővárosban” című programsorozatot, ezúttal azonban Demjénben rendezik meg az eseményt.  

A program két megvalósítója: a szervező, Baricz Dezső és Farkas Tamás szállodaigazgató
A program két megvalósítója: a szervező, Baricz Dezső és Farkas Tamás szállodaigazgató
 

A pogram szervezője, Baricz Dezső, augusztus 15-17-ig megszervezte ezúttal a „Kulturális Kirándulás Demjénben” című eseményt. "Minden évben az a célom, hogy minél különlegesebb programot állítsak össze a gyermekeknek, és olyan élményt nyújtsak, amit eddig még nem tapasztaltak. Finomabbnál finomabb reggelit, vacsorát ehetnek a demjéni szállodában. Próbálok mindig hátrányos helyzetű gyermekeket meghívni, akik tudják értékelni is a programot.

A húsz-huszonöt gyermek szülői kísérőkkel három nap, két éjszakára a Barrico Thermal Hotelben kapnak szállást félpanziós ellátással, Farkas Tamás, szállodaigazgató jóvoltából és támogatásával. Ezalatt az idő alatt szeretnénk egy kicsit elfeledtetni velük a mindennapok gondját-baját, és vidámságot varázsolni az életükbe", mondta a szervező.

 

 

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Mit vár 2023-tól?

Partnerünk