hirdetés

Még az idén elkészül a tokaji tanszálloda

A kivitelező Strabag Zrt. úgy tervezi, hogy még az idén tető alá helyezi a Kereskedelmi és Idegenforgalmi Középiskola tőszomszédságában épülő tanszállodát Tokajban - írja a Turizmus Online.

hirdetés

A munkálatok jó ütemben haladnak, noha a kivitelező számos akadállyal nézett szembe. Így az épület felett haladó 20 KV-os nagyfeszültségi vezeték kiváltásának tervezése, engedélyezése, kivitelezése, a volt katonai objektum nem várt mértékben erős födémszerkezete.

A „vénasszonyok nyara” és a jó építésszervezés kedvez az építkezésnek. A kivitelező a tél folyamán csakis a szakipari munkálatokkal akar foglalkozni. Úgy tűnik, hogy ennek minden esélye megvan.

A Kereskedelmi és Idegenforgalmi Középiskola vezetése abban bizakodik, hogy a szálloda a júliusi szezonnyitásra már fogadhatja a vendégeket a Bodrog partján.

Tokaj új, kisebb méretű szállodája - annak ellenére, hogy háromcsillagos besorolású - a turisták minden igényét képes lesz kielégíteni. Befogadóképessége 60 ágy. Az egykori fűtőház kéményét a tervező a tervben meghagyta, egyfelől PR-célokból, másfelől meglepetések kiaknázására. (forrás: Turizmus Online)

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Mit vár 2023-tól?

Partnerünk