hirdetés
hirdetés

Fedélzeti wifi-szolgáltatás a KLM járatain

Európai járatain is bevezeti a fedélzeti internet szolgáltatást a holland légitársaság.

hirdetés

Ehhez megkezdte a szükséges eszközök telepítését a Boeing 737-eseken. Az első, átalakított gép már forgalomba is állt.

 

A KLM a Viasat kommunikációs céggel kötött szerződést, a társaság a szolgáltatás hátteret biztosítja, és a berendezések karbantartását végzi. A Viasat rendszerét 18 Boeing 737-800-asra telepítik a következő időszakban a szakemberek, az átalakítások ez év végéig tartanak.

A fedélzeti wifi a légitársaság hosszútávú járatain már lehetséges, a Viasattal történt megállapodással pedig az utasok már az európai járatokon sem maradnak internet-hozzáférés nélkül.

Az ingyenesen elérhető Messaging WhatsAppon, Facebook Messengeren, WeChaten és egyéb alkalmazásokon keresztüli üzentküldést tesz lehetővé. Akik ennél több adatot szeretnének használni, választhatják a Surf, vagy Stream csomagot is az igényeiknek megfelelően. Előbbi a netes böngészéshez, vásárláshoz, cikkek olvasásához, utóbbi filmnézéshez biztosít megfelelő sávszélességet a fedélzeten. 

(forrás: KLM – Holland Királyi Légitársaság)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk