hirdetés
hirdetés

Közel 50 kilométernyi bringaút épül a Bükki Nemzeti Parkban

A közkedvelt fürdővárost is érinti majd a Bükkalja szépségeit felfűző bicikliút.

hirdetés

Miskolc és Eger között összesen mintegy 47,2 kilométer hosszúságú kerékpárút kivitelezését készíti elő egy a TED-en megjelent közbeszerzés. A kiírás 16 részprojektet határoz meg Miskolc felől Eger irányába haladva, egybevágóan a korábbi tervezői közbeszerzéssel, amely a Bükki Nemzeti Park déli oldalán határozta meg az útvonalat. Az akkor megjelentek szerint 32 km hosszon teljesen új kerékpárút nyomvonal létesül, 10,75 km hosszon felújítás lesz, míg 4,45 km hosszon kijelölés keretében kell az egybefüggő kerékpárutat megtervezni - írja a magyarepitok.hu.

Illusztráció - Fotó: Nagy Mihály/magyarepitok.hu
Illusztráció - Fotó: Nagy Mihály/magyarepitok.hu


A korábbi hirdetmény egy a turisták és kerékpárral kirándulók számára erősen vonzó északkelet-délnyugat útvonal létrehozását tűzte ki célként - arra építve, hogy a Bükkalja a történelmi emlékekben és természeti szépségekben egyaránt gazdag. A projekt fontos elemeként a termál fürdőjéről is híres Bogács bekötését is belefoglalták a beruházásba.


hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk