hirdetés
hirdetés

Most épp Rómában hagyta utasait a Wizz Air

A menetrend szerint vasárnap 19:55-kor Rómából Budapestre induló gépének felszállását előbb eltolta egy órával a Wizz Air, majd nem sokkal később törölte a járatot a légitársaság, a 24.hu értesülése szerint. 

hirdetés

A törlés tényét a bud.hu oldalán is látni lehetett, azt pedig már olvasótól tudta meg a hírportál, hogy a római reptéren egy hétfő 14:30-as indulásról tájékoztatták az utasokat, akik egyéb információt nem kaptak. 

 

Mint írják, Robert Carey, a cég elnöke nemrég interjút adott a 24.hu-nak, amelyben többek közt azt mondta: "az október végéig tartó, tágan értelmezett nyári szezonban mintegy 32 millió utast fogunk szállítani, egyetlen hónapban 4–5 milliót. Minden nyáron adódnak váratlan események: hol az olvadó beton, hol egy óriási viharzóna. Ez mindig nagyon kellemetlen, együtt érzek az érintett utasokkal, és azzal is tisztában vagyok, hogy tisztáznunk kell, mindent megtettünk-e ezekben a helyzetekben a megfelelő tájékoztatás érdekében. De a nagy egészet nézve, sokkal megbízhatóbban üzemeltetjük a hálózatunkat, mint egy hónapja, mert minden fronton kibővítettük a kapacitásunkat."

A teljes hír ITT található.

 

 
(forrás: 24.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk