hirdetés
hirdetés

Napi járatot indít Bécs és Addisz-Abeba között az Ethiopian

Afrika vezető légitársasága, az Ethiopian Airlines 2018. június 4-től napi járatot indít Bécs és Addisz-Abeba között.

hirdetés

Az új menetrend napi összeköttetést biztosít 55 afrikai célállomás között – beleértve a legkedveltebb afrikai desztinációkat: Zanzibar, Seychelles, Kilimanjaro, Johannesburg, Victoria Falls, Windhoek és Mombasa.

Az új menetrend a magyar utasoknak is kedvező, mivel ők Bécsből így még kényelmesebben és mindössze egy átszállással jutnak el ezekre a desztinációkra egy B-787 Dreamliner fedélzetén.

További előnyt jelent a légitársaság kedvező poggyászkerete, ami turista osztályon 2x23 kg, business osztályon 2x32 kg vagy 3x 23 kg.

Az Ethiopian Airlines magyarországi képviseletét az AVIAREPS Kft. látja el.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk