hirdetés
hirdetés

Októbertől újra foglalható Moszkva a Wizznél

A Wizz Air Egyesült Arab Emírségekben működő leányvállalata újraindítja járatait Abu-Dzabi és Oroszország fővárosa között - írja az AIRportal.hu.

hirdetés

A Wizz Air Abu Dhabi járatai október 3-tól naponta közlekednek az Egyesült Arab Emírségek fővárosa és Moszkva között. A járatokra egy útra akár 400 dirham (kb 100 USA-dollár) alatti összegért lehet jegyet foglalni a légitársaság közlése szerint.

Forrás: Wizz Air
Forrás: Wizz Air


A Wizz Air az ukrajnai háború februári megindítását követően függesztette fel összes oroszországi járatát. Az Egyesült Arab Emírségekben működő légicégekre az uniós szankciók értelemszerűen nem vonatkoznak, így például az Emirates és a Flydubai is folyamatosan repül Oroszországba.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk