hirdetés
hirdetés

Tranzitutasok milliói az airBaltic-tól

9 milliomodik átszálló utasát üdvözölte november 1-én a lett airBaltic - közölte szerkesztőségünkkel a légitársaság.

hirdetés

Georg Malvius, színházi rendező és zeneművészet professzora volt az 1995. repülő airBaltic 9 milliomodik átszálló utasa a Riga nemzetközi, North Hub azaz északi átszálló reptérnek is hívott légikikötőjében. 

Kapva az alkalmon a légitársaság vezetősége méltatta a rigai repülőtér, rövid - akár 25 perces - átszállási idejét, baltikumi elsőségét, híd szerepét Skandinávia, Oroszország, a FÁK-államok, Európa és a Közel-Kelet, Schengen és nem Schengen között.

Az airBaltic múlt héten megkezdett téli menetrendjétől további átszálló utasokat remélhet Abu Dzabi és larnakai járatáról. De bizonyára a Transaero-val heti hatszor közösen üzemeltetett Riga-Moszkva/Vnukovo járat is hoz a konyhára. Napi háromra növelte a lett fuvaros Riga-Kijev járatainak számát.

A 60 útvonalat repülő airBaltic szekere összességében nem megy rosszul: 2013 harmadik negyedévében megkeresett 13,2 millió eurós nettó nyeresége meghaladta várakozásokat. A cég ez év első 9 hónapjában az előző évi 26,72 milliós veszteség ellenében 0,72 millió eurónyi nettó nyereségről számolhat be.

 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk