hirdetés
hirdetés

Új közvetlen buszjárat Zalakarosra a fővárosból

2022. július 1-jétől a Volánbusz még kedvezőbb utazási lehetőséget biztosít a Zalakarosra látogatók számára - írja a Termál Online.

hirdetés

A Volánbusz Zalakaros elérését a fővárosból jelenleg naponta két autóbuszjárattal biztosítja, amelyek Budapestről 10:30-kor és 19:00-kor indulnak a fürdőváros felé, míg Zalakaros autóbusz-állomásról Budapestre 9:05-kor és 17:05-kor.

Fotó: Depositphotos
Fotó: Depositphotos


A Budapest és Zalakaros között közlekedő autóbuszjáratokra Budapesten a Népliget autóbusz-pályaudvar mellett 3 budai megállóhelyen (Budapest, Petőfi híd budai hídfő; Budapest, Újbuda-központ; Budapest, Sasadi út) is lehetőséget biztosít a közlekedési társaság a fel-, illetve leszállásra. A járatok Zalakaroson az autóbusz-állomás mellett megállnak továbbá a Zalakaros fedett fürdő elnevezésű megállóhelyen is.

A Volánbusz 2022. június 16-tól bevezetett menetrend-módosításának köszönhetően több közvetlen autóbuszjárat indul az ország számos pontjáról, így könnyebben elérhetővé vált a Zalakarosi Fürdő.


hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk