hirdetés
hirdetés

Változás a FlixBus-ok esetében

A FlixBus anyacége, a FlixMobility jogi formája ezentúl FlixMobility SE lesz

hirdetés

A vállalat alapítása után 10 évvel jogi formájának GmbH-ról SE-re változtatásával és menedzsmentjének átalakításával jfolytatja, áll a cég közleményében.

Az új, három tagú igazgatótanácsot a társalapítók, André Schwämmlein (CEO) és Daniel Krauss (CIO), illetve a vállalat új CFO-ja, a 2022 márciusában érkező Christoph Debus alkotja majd. A korábbi társügyvezető igazgató és szintén alapító Jochen Engert a felügyelőbizottsághoz csatlakozik 2022. április 1-től.

 

Az átalakítással a vállalat újrapozicionálja, hogy vízióját megvalósítva fenntartható és megfizethető mobilitási lehetőséget biztosítson világszerte.

Új igazgatótanács, új pénzügyi igazgató

A jövőben André Schwämmlein vezeti a FlixBus és FlixTrain üzleti egységeket, a kereskedelemmel, kommunikációval, kormányzati kapcsolatokkal és fenntarthatósággal foglalkozó funkciókat.

Daniel Krauss CIO-ként a technológiával és humán managementtel kapcsolatos területekért felelős.

Christoph Debus pedig a pénzügyi igazgatói pozíciót veszi át március elején. Felelősségi körébe tartozik majd minden pénzügyi és jogi funkció a vállalaton belül.  Az új vezető Christian Rummelt váltja, aki távozott a FlixMobility-től. 

(forrás: flixbus.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk