hirdetés
hirdetés

ETI: már heti három indulás Hurghadára

Pénteken, június 16-án üzembe állt az Air Cairo harmadik menetrendszerinti Budapest-Hurghada járata, melyen - hasonlóan a másik kettőhöz - az ETI kötötte le a helyek kétharmadát.

hirdetés

Csúcsszezonban az Express Travel International ily módon hetente 330-360 utast tud kiutaztatni Hurghadára és 177-et Sharm el Sheikh-re, budapesti indulású közvetlen járattal. A helyek jelentős részét már előfoglalásban lefoglalták az utasok.

A fővárosi 4 gép mellé június 30-án indul a közvetlen Debrecen-Hurghada járat is, Marsa Alam pedig közvetlen járattal elérhető Bécsből és Pozsonyból is.

Fontos, hogy idén a cég a jól ismert saját márkájú Red Sea hotelek mellett megnyitotta értékesítésre többek között a Pickalbatros lánc szállodáit is.

„Nagy öröm számunkra, hogy a kollégák és partnerek munkájának köszönhetően teljessé válik a nyári budapesti kapacitás, a télen tervezett járatok mindegyikét sikerült kiemelkedő töltöttséggel, időben elindítani” – mutatott rá Kerekes Gábor irodavezető.

Egy népszerű hotel a kínálatból: Makadi Spa
Egy népszerű hotel a kínálatból: Makadi Spa

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk