hirdetés
hirdetés

Két Guinness-rekord, ami nem érdekli az új generációt

A 12 perc hosszú tűzijáték show-t több mint 4,7 kilométer hosszan lehetett látni az Al Marjan-sziget és Al Hamra falu közötti vízparton. Az egyedüálló látványosság "a levegőben egyidejűleg levő, legtöbb drón által vezérelt tűzijáték" új világrekordját is megszerezte.

hirdetés

A világ minden tájáról érkező látogatókat vonzó show 671 drónt, nano fényeket, színeket és formákat vonultatott fel, mindezt elektromos ritmusokra koreografálva. Ezzel a tavalyi saját 458 drónos rekordját sikerült megdönteni Ras Al Khaimah-nak.

Forrás: Groupe F
Forrás: Groupe F
 

Raki Phillips, a Ras Al Khaimah Turisztikai Fejlesztési Hatóság vezérigazgatója az idei világrekordot jelentő tűzijátékot kommentálva elmondta: "Ras Al Khaimah ismét bebizonyította, hogy vezető turisztikai célpont, amely a világ minden tájáról fogadja az embereket. Látogatók és lakosok ezreinek nyújtottunk egy olyan szilveszteri show-t, amelyet soha nem fognak elfelejteni. Ez nagyszerű kezdetét jelenti annak, ami egy rendkívül izgalmas és mozgalmas évnek ígérkezik számunkra, miközben tovább építjük Ras Al Khaimah hírnevét, mint a 2023-as év kihagyhatatlan úti célját."

 

(forrás: AVIAREPS / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk