hirdetés
hirdetés

MUISZ: részvétel az ECTAA tisztújító közgyűlésén

Frank Oostdam lett az ECTAA (Európai Utazási Irodák Szövetségeinek Szervezete) új elnöke.

hirdetés

Frank Oostdamot, a Holland Utazási Irodák és Utazásszervezők Szövetségének (ANVR) elnökét a Nicosiaban június 10-én tartott közgyűlésen megválasztották az ECTAA elnökének két év időtartamra.

Alelnök : Heli Mäki-Fräntit (Finnország). Gazdálkodásért felelős vezető továbbra is Marios Kammenost (Görögország)

(balról jobbra):  Daniela Stoeva (Bulgária), Pawel Niewiadomski (Lengyelország), Boris Zgomba (Horvátország), Heli Mäki-Fränti (Finnország), Frank Oostdam (Hollandia) and Jan Van Steen (Belgium)
(balról jobbra): Daniela Stoeva (Bulgária), Pawel Niewiadomski (Lengyelország), Boris Zgomba (Horvátország), Heli Mäki-Fränti (Finnország), Frank Oostdam (Hollandia) and Jan Van Steen (Belgium)
 

A küldöttek egyúttal köszönetet mondtak Pawel Niewiadomski leköszönő elnöknek a Covid-19 járvány során tanúsított elkötelezettségéért és eredményeiért.

Frank Oostdam elnök elmondta: „Nagy megtiszteltetés számomra, hogy az ECTAA elnökévé választottak. Az európai utazási és turisztikai ágazat számos kihívással néz szembe. A Covid-19 világjárvány még nem ért véget, az ukrajnai háború, a növekvő energiaárak és a szakképzett munkaerő hiánya további nyomást gyakorol az utaztatókra. Elsődleges feladatom, hogy a politikai vezetőkkel és az iparág többi szereplőivel együttműködve közösen megteremtsük annak lehetőségét, hogy a turizmus tovább tudjon működni. Ugyanakkor szilárd meggyőződésem, hogy az utazási irodák megújult üzleti stratégiájában a fenntarthatóságnak kiemelten fontos szerepe lesz. Ezért az ECTAA aktívan segíti tagjait abban, hogy támogatást vehessenek igénybe a mielőbbi megvalósításhoz."

 

(forrás: MUISZ)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk