hirdetés
hirdetés

Bizakodók a dél-dunántúli szállodák

Az MSZÉSZ dél-dunántúli régiójának szállodaigazgatói február 15-én egy reggeli keretében beszélgettek a kihívásokról, kilátásokról, értékelték az elmúlt időszakot. A beszélgetésnek a teljeskörűen felújított pécsi, négycsillagos Palatinus Boutique Hotel adott otthont.

hirdetés

A régiós szállodaigazgatók pozitívan értékelték az elmúlt év forgalmát, több szálloda új vendégszegmenseknek köszönheti a növekvő vendégéjszakaszámot. A januári hónap is a várakozások felett alakult és a 2023. évet tekintve is optimisták a kollégák. Számos hotel hajtott végre fejlesztéseket, melyek egyik fő célja az energiaköltségek csökkentése és a vendégélmény növelése volt - írja az MSZÉSZ.

A Palatinus Boutique Hotel
A Palatinus Boutique Hotel

Egyetértettek abban a résztvevők, hogy a munkaerőpiaci problémák egyre nagyobb kihívás elé állítják a szakmát. Aggasztónak ítélték a drasztikusan csökkenő tanulók számát. Rövidtávon inkább a digitális fejlesztésekben, folyamatok automatizálásában hisznek a szakemberek. Továbbá kiemelték a szakma megújítását szolgáló programot, melyet az elmúlt évek pályázatai közül az egyik legnagyobb segítségnek tartanak.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk