hirdetés
hirdetés

Erősítette piacvezető pozícióját az ETI

A viszonteladói hálózat partnerségének, munkájának és az árualap kiváló ár-érték arányának köszönhetően az Express Travel International megőrizte és erősítette piacvezető pozícióját – mondta Kerekes Gábor irodavezető november 29-én, a Duna Event-ben megtartott 2018-as katalógusbemutatóján.

hirdetés

Az ETI eleget tett a szakmai kihívásoknak. Nehéz és megosztó évünk volt, a panaszok legtöbbje a késések miatt volt, de elismerés övezte a törzsutas kedvezményünket, valamint azt, hogy a repülőtérről minden utas fél óra alatt az üdülőhelyre ért, és a szállást azonnal el is foglalhatták, a visszaútnál is a szállodában maradhattak a busz indulásáig. Nem gyűjtőjárat indul, hanem mindenkit külön autóbusszal visznek a szállására – sorolta Kerekes Gábor a pozitív visszajelzéseket.

Jövőre kapacitásbővítések lesznek, a környező országok mindegyikében jelentősen megnőtt az ETI forgalma nyáron. A Kolozsvár-Hurghada utat is meghosszabbította a cég, a járat télen is fog közlekedni. Debrecenből Hurghadára induló járatok is sikeresek voltak, 15 fordulót is teljesített a gép a főszezonban.

Patruna Róbert, az ETI partnerkapcsolati menedzsere sorolta, hogy miért is Egyiptomot válasszuk utazási célnak. Többek között azért, mert egész éves úti cél, télen is kellemes az időjárás, most is 22-24 fok van, hazánkból 3 és fél óra alatt megközelíthető, a turistákat várják az ókori Egyiptom emlékei és a Vörös-tenger csodái. És hogy miért az ETI-vel utazzanak? Mert az iroda munkája gyors, rugalmas, biztos nemzetközi háttere van, a Red Sea hotels kizárólagos képviselője és nagyon jó fizetési feltételekkel kínálja útjait. Néhány Red Sea szállodában már speciális, mozgássérült utasok számára kialakított szoba is foglalható. Előzetes lekérést követően a helyszínen akár tolószék is biztosított.

Bondár Emília, a foglalási központ vezetője elmondta, hogy egyiptomi programokat télen is foglalhatják, Sharm el Sheikh-re bécsi indulással, Marsa Alam Bécsből és Pozsonyból közvetlen járattal foglalható. Nyáron hetente háromszor indult Hurghadára járat, és előfordult, hogy pénteken kettő is.

Van újdonság is, a Marsa Alam-járat a tervek szerint márciusban indul. Kerekes Gábor nagyon bízik benne, véleménye szerint jó színvonalú az ottani három szálloda.

A több mint 70 oldalas katalógusban felsorolják az iroda előnyeit, bemutatják röviden az országot, a szállodaláncot, a törzsutas programot, a búvárkodás lehetőségeit és szabályait is. Részletes szállodaismertetés is található benne. Részletesen olvashatunk a Nílusi hajóutakról és található benne foglalási segédlet is, valamint az alapvető néhány arab kifejezés is.

A katalógusbemutató oklevelek átadásával, vacsorával, és tombolával zárult.

Gyémánt fokozatú partner oklevelet kapott az ETI programjainak értékesítésében a 2017-es évben elért eredményeiért:

Év újonca: Classic Travel Ajka

Ezüst fokozatú partner: Extra Utazásközvetítő Kecskemét és N-Tours Pápa a növekedésért
Baumann Reisen és Forum Travel Center a debreceni indulású járat kiemelkedő töltéséért

A kiemelkedő forgalomért:

Arany fokozatú partner:
Utazzlastminute
Car-Tour
Amazon Travel

Gyémánt fokozatú:
Start Utazási Iroda
Euro Travel
Dive Hard Tours
Invia

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk