hirdetés
hirdetés

A lenyűgöző Phi-Phi szigetek

Ahogy tegnapi beszámolónkban olvashatták, a héten Thaiföld látnivalóival ismerkedik a Best Reisen 15 fős csoportja, melyben a legfontosabb értékesítői irodák képviselői kaptak helyet. A turisztikai szakemberek útjának következő állomása Phi-Phi szigete volt.

hirdetés

Sulyok Tamástól, a Best Reisen ügyfélkapcsolati menedzserétől, aki jelenleg is a délkelet-ázsiai országban tartózkodik, megtudtuk, a kis csapat reggel 7-kor vágott neki az útnak phuketi szállodájukból és indult el a tanulmányút egyik legígéretesebb programjára. A csoport a helyi szerpentineken áthaladva közel 45 perces busztranszferrel ért el a kikötőbe, ahonnan a szigetet kétféle hajóval lehet megközelíteni. A szakemberekből álló csoport nem a superboattal, hanem a nagyobb befogadóképességű vízi járművel tette meg a nagyjából másfél órás utat a tengeren.

"Már az út első részén mindenki megtapasztalhatta a tenger sós ízet, mivel a szél miatti óriási hullámok az arcunkba csapodtak. Ezzel azonban senkinek nem volt problémája, mert ma sem fáztunk a mintegy 30 fokban." - meséli Tamás.

A program első helyszíne az a festői Maya Bay volt, amit a világ a Part című filmből ismerhetett meg. Az öbölben fantasztikus látvány tárul az utas szeme elé, az óriási sziklákkal és a gyönyörű környezettel. Az út résztvevői a tenger élővilágát is felfedezhették (snorkelezve) és fürödhettek is a kristálytiszta vízben. Külön meglepetés volt, hogy a hajó bármely szintjéről be lehetett ugrani a vízbe.

Az öbölben tett bő egy órás kitérő után Phi-Phi Don szigetét vette célba a csoport, ahol a parttól egy mintegy 250 méterre lévő étteremben elfogyasztott tradícionális ebédet követően újabb standolás következett.

"A tenger hihetetlenül meleg, 26-28 fokos. A nagyjából egy órás strandolás alatt mindenkinek nagyon jó lett a színe." - mondta el Sulyok Tamás.

A délutáni visszaérkezés és egy kis pihenés után a csapat elindult felfedezni a phuketi éjszakát…

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai