hirdetés

Új kihívások előtt a Turisztikai Tanácsadók Szövetsége

A 22 éve működő Turisztikai Tanácsadók Szövetsége (TUTSZ) a Kraft & Associates Irodájában tartotta éves közgyűlését.

hirdetés

A Szövetség elnöke Dr Fekete Mátyás beszámolót tartott a szövetség elmúlt évének munkájáról és a közgyűlési eszmecsere után kijelölte a következő év tevékenységének irányait. A Szövetség célja minél jobban hozzájárulni a turizmusirányítás nagy kihívásai indukálta szakmai döntésekbe. Ezt a célt a jövőben a Szövetség a Magyar Turisztikai Ügynökség partnereként és a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány támogató tagjaként is kívánja foganatosítani — tájékoztattak.

A TUTSZ további célkitűzései:

A budapesti szórakoztató — Romkocsma — negyed helyzetének rendezése. A Szövetség eddig több kerekasztalbeszélgetést folytatott az érintett kerület érdekeltjeivel, kerületi képviselőkkel, a vendéglátó és fogyasztói csoportok egyesületeivel, majd a szaksajtóban téziseket (részletes kidolgozás nélküli javaslatokat) tett közzé. Az idei év második felében, az eddigiek fényében a TUTSZ szerepvállalása iránti intenzív igény folytán új szinten kívánja folytatni e munkáját: a TUTSZ a kormányzat felé részletes megoldási tervvel kíván előállni a Romkocsmanegyed helyzetének megoldása érdekében.

A hungarikumok turizmuspiacon való ismertté tételének és a hazai turizmuskínálat egyedi termékekkel való vonzóbbá tételére a FM-el tavaly indult miniszteri szintű tárgyalások folytatása az Agrár és Vidékfejlesztési Minisztériummal, projektjavaslatok kidolgozása

A szálláshelyfejlesztési programok (Kisfaludy Szálláshely Fejlesztési Konstrukció) finanszírozási kihívásaival kapcsolatos javaslatok megfogalmazása.

A Turizmus Törvény létrejöttéhez való szakmai hozzájárulás

A Szövetség új titkárt választott Holczerné Szentirmai Ágnes személyében. 

A Szövetség vezető tisztségviselői:

Elnök: Fekete Mátyás

Alelnökök: Kraft Péter és Karsai Árpád

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai