hirdetés
hirdetés

Az MKI csatlakozott a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamarához

A Magyar Kongresszusi Iroda júliusban csatlakozott a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamarához.

hirdetés

Augustus 12-én első alkalommal találkozott egymással Békefi Anna, a Magyar Kongresszusi Iroda (MKI) ügyvezető igazgatója és Barbara Zollmann, a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) ügyvezető elnökségi tag a júliusi belépést követően. A megbeszéléshez szintén csatlakozott Czeiszing Miklós, a Német Turisztikai Hivatal magyarországi képviseletének vezetője, valamint Szabó Anna, az MKI corporate sales managere.A megbeszélésen többek között a felek gazdaságban betöltött szerepéről, az együttműködés lehetséges formáiról, a tagok közötti kapcsolattartásról is szó esett.

A DUIHK a német gazdaság hivatalos magyarországi képviselője. Magyarországon a tag vállalatok száma közel 900, így az MKI vezetője sok üzleti lehetőséget lát a csatlakozás által megnyílt kapukon keresztül. A két ország közötti üzleti kapcsolatok száma és minősége az elmúlt években csak nőtt és erősödött, és reményeink szerint ez a tagok által Magyarországon tartott vállalati rendezvények mennyiségében és minőségében is tükröződni fog. A nemzetközi szakmai konferenciák, üzleti rendezvények pedig a vendégéjszakákon, turisztikai bevételeken túl számos jelentős gazdasági előnnyel járnak és erősítik a német-magyar üzleti kapcsolatokat.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk