hirdetés
hirdetés

Bakuba is gasztrotúráztat a Robinson Tours

2018. november 26-án tartotta katalógus-bemutatóval egybekötött partnertalálkozóját a Robinson Tours Kft kiutaztatási részlege.  A Hotel Novotel Centrumban rendezett eseményen több mint 130 partner és a szaksajtó képviselői vettek részt.

hirdetés

2018-ban növelte utaslétszámát a Robinson Tours kiutaztatási részlege, ami a plusz Budapest-Burgasz valamint az albániai charterjáratnak köszönhető, továbbá az új montenegrói repülős nyaralások is a növekedést segítették.

Jakócs Áron a Robinson Tours ügyvezető igazgatója köszönetet mondott partnereinek, kollégáinak a 2018-as szezonban elért eredményekért. Továbbra is a viszonteladók jelentik a legfontosabb pillért az utazásszervező stratégiájában. Az új szezonban is folytatja a korábbi években megkezdett és jól működő korrekt partnerpolitikát.

Jakócs Áron
Jakócs Áron ügyvezető

Hangsúlyt helyeznek az előfoglalási szezon erősítésére, amit egy ár- és árfolyamgarancia akcióval is támogatnak december 31-ig. Az akció arról biztosítja az utasokat, partnereket, hogy a Robinson Tours által szervezett utak az előfoglalási szezonban lesznek a legkedvezőbbek, amennyiben ez a későbbiek során az indulásig mégsem teljesülne, úgy az utasnak visszatérítik az esetleges különbözetet. Így az, aki az előfoglalási szezonban foglalta le utazását, garantáltan a legkedvezőbb áron utazhat. Emellett árfolyam garanciát is bevezettek, ezért az esetleges emelkedő euró árfolyam nem érinti majd az adott utas foglalását.

A Robinson Tours zászlós hajója továbbra is Bulgária, ahol a 2018-as szezonnak megfelelően a Budapest-Burgasz charterjáratok közül egy szombaton és kettő hétfőn, a Debrecen-Burgasz járat pedig hétfőn közlekedik. Továbbra is elérhető buszos nyaralásként a bolgár tengerpart országosan több mint 30 felszállási ponttal. A szezon elején és végén, repülős-buszos bolgár körutazás is indul, ahol Magyarország és Bulgária között repülővel utaznak majd a résztvevők. Törökországba jövőre is Budapestről vagy Debrecenből indulnak Antalyara érkező járatok, szálláskínálatukat is bővítették.  

Neszebári tengerpart, fotó: Aliaksei Smalenski, 123rf.com

Az Adria továbbra is hangsúlyos a társaság árualapjában. A már bevált szlovén és horvát kínálat mellett 2018-ban Albániában piacvezetők lettek a Budapest-Tirana charterjárat üzemeltetőjeként. A helyszínen magyar nyelvű telepített idegenvezetőket és magyar nyelvű kirándulásokat is biztosítanak, ahogy Montenegróban is, ami jövőre ismét elérhető a repülős nyaralások kínálatában. A Wizz Air Budapest-Podgorica járatával kombinálják majd változatos szálláskínálatukat.  

A városlátogatások között továbbra is elérhető Szentpétervár, emellett újdonságként Budapestről és Debrecenből is indítanak városlátogatásokat Moszkvába. Továbbá egy olyan új városlátogatást is szerveznek Bakuba, amelyben a város mellett fontos szerepet kap az azerbajdzsáni konyha bemutatása is. Csehország, Kaukázus és Baltikum továbbra is megtalálható kínálatukban a korábbi éveknek megfelelően.

 

Böjte Csenge
a szerző cikkei

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai