hirdetés

Egészségprofilra szabott, nyomtatott szusi

Egy leendő japán étteremben a vendégek testéből származó minták alapján képzett szusit fognak felszolgálni.

hirdetés

Az éttermek számára ma már nem jelent nehézséget, hogy a különleges diétán (vegán, gluténmentes) élő vendégek igényeit is kiszolgálják. Egy tokiói, Sushi Singularity nevű vendéglő azonban e téren nemsokára túlszárnyalhatatlan szintre fogja emelni a tétet.

Egy japán, Open Meals elnevezésű cég a koncepció szülőatyja. A lényege, hogy asztalfoglalás mellett a vendégeknek a saját testük által kitermelt és jelenleg inkább meg nem nevezett, különféle anyagokból származó mintákat is el kell küldenie az étterem részére. Ezeket a mintákat elemezve és egy „egészségügyi azonosítót” létrehozva az illetékesek 3D-nyomtatással készítenek személyre szabott szusit a látogatók számára. A vendégeket tápanyagok és vitaminok szempontjából rájuk optimalizált, művészi kivitelezésű, kocka alakú falatokkal ajándékozzák meg az élelmiszermérnökök”. Óriási robotkarok fognak nekik segédkezet nyújtani az ételek legyártásában.

A Sushi Singularity megnyitása 2020-ban várható.





(Az összes kép forrása az Open Meals)

(forrás: Store Insider)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai