Ételrendelő mobilapplikációt fejleszt a Meki

A szolgáltatás tesztelését az USA határain kívül eső városokban fogja elkezdeni az étteremlánc.

A McDonald's még idén, az USA határain kívül eső városokban el kezdi tesztelni legújabb ételrendelő alkalmazását. A társaság a kiválasztott településeken a Starbucks-hoz, Dunkin 'Donuts-hoz és a Taco Bellhez hasonló márkákkal összefogva vezeti be kísérleti jelleggel a mobil rendelési lehetőséget, amelyeket persze siker esetén további piacok követhetnek majd. A fenti információkat Atif Rafik, a cég digitális vezetője erősítette meg a The Street nevű újságnak adott interjújában. Siker esetén persze az Egyesült Államokban szintén felbukkanhat a lehetőség.


A McDonald’s most arra koncentrál, hogy megoldást találjon a mobil rendelési rendszer elindításával járó problémákra. Ilyen például, hogy a vásárlók melyik éttermekben vehetik majd át mobil eszközökről leadott megrendeléseiket, illetve, hogy ezek leadását követően milyen gyorsan lehet majd elkészíteni a különböző menüelemeket.

„Nagy kontrollt adunk a vásárlók kezébe, és nekünk ilyen körülmények között is működőképesnek kell maradnunk.” – mondta Rafiq.

A cég egyébként már rendelkezik egy mobil applikációval, ám ez jelenleg csupán az italvásárlásokhoz kötődő hűségprogramként működik.

 Az étteremlánc nem rég a „Minél egyszerűbb, annál jobb” (The simpler, the better) szlogent is levédette, ám az alkalmazásra irányuló terveket már nem osztotta meg a nagyérdeművel.


Magyar natúr borok bemutatkozása Stockholmban

Magyar natúr borok bemutatkozása Stockholmban 

Stockholmban mutatkozott be több fiatal magyar borász április 22-én, egy belvárosi, a fiatal közönség körében is népszerű étteremben.
Egy napra Budapestre költözik Hollywood

Egy napra Budapestre költözik Hollywood 

Wolfgang Puck Budapestre hozza a nemzetközi filmipar legnagyobb gálájának hangulatát.
Molnár Bence az Arany Kaviár új séfje

Molnár Bence az Arany Kaviár új séfje 

Április 26-tól új séf vezeti az Arany Kaviár Étterem konyháján a munkát.
Édes élet a májusi Glamping pikniken

Édes élet a májusi Glamping pikniken 

A Nomád Hotel & Glamping 9. alkalommal rendezi szezonnyitó piknikjét május utolsó vasárnapján.
Ezen a badacsonyi hétvégén minden a Szürkebarátról szól

Ezen a badacsonyi hétvégén minden a Szürkebarátról szól 

A Bortriatlon egy nagyon izgalmas rendezvény, aminek egyik fontos állomása a Szürkebarát Hétvége.
Séfváltás a Lidl Konyha élén

Séfváltás a Lidl Konyha élén 

Nem akárki érkezik a cégcsoport konyhájára: egy Michelin-díjat kapó ifjú séf váltja a korábbi, Michelin-csillagos konyhát irányító séfet.
Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia

Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia 

A Visegrádi Alap támogatásával létrejött nemzetközi eszmecserére öt országból érkeztek előadók és résztvevők.  
Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban

Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban 

Újabb büfékocsik, bővülő ételkínálat, nemzetközi ízek várják a látogatókat.. és persze pizza és hamburger minden mennyiségben.
Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye

Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye 

Reflektorfényben a magyar borok.
Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat

Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat 

Az MNGSZ 2023-ban alapította a Debrecen és Magyarország ikonikus séfjéről elnevezett Boros László-díjat., amelyet április 30-án adnak át az idei kitüntetettnek.

Interjú

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?